Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fesztiválokon hogyan kezdeményeztek a lányoknál?
Voltam a Soundon, semmi nem történt, szóval ez egy baromság hogy partykon,fesztiválon könnyű becsajozni.
Igaz, nem villantottam egy köteg Deák Ferkót, szóval lehet itt volt a hiba. Próbáld ki, hogy odaállítasz egy köteg húszezressel, hogy "na csajok, mit isztok?", SZVSZ egy se fog elutasítani.
Hozzám tegnap jött egy koncerten egy srác, ezt mondta; "Honnan ismerhetlek?" Én:"Nem tudom.." Bemutatkoztunk, majd mondta: "Hát innen..":)
Szerintem baromi édes volt, ezek után meg elkezdtünk beszélgetni, bár nem hiszem, hogy ez minden lánynak tetszene.
Illetve, hogy őszinte legyek nálam elég sok srác próbálkozott és aki reflexből nem nyomult, szívesen elbeszélgettem vele, sétáltam, koncertre is mentem vele.:)
Sok sikert. Lazán menj oda, ha egyedül van, hogy mi a neve, sátrazik-e mire megy ma, kivel jött, majd minden másra is rákérdezhetsz. Persze, ne várd, hogy mindig örömmel fogadjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!