Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk ti miért nem kezdeményezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti miért nem kezdeményeztek a lányoknál?

Figyelt kérdés

Ha szemeztek valakivel több ideig miért nem mentek oda hozzá? Ha bejelöl facebookon a lány és visszajelölitek miért nem írtok neki?

Nekem úgy fűnt fel hogy a 18-25 éves korosztály nem kezdeményez. Ez miért van így? Én mindig azt várom hogy kezdeményezzen a fiú , de úgy veszem észre hogy nem mer vagy nem érdekli. Lány létemre nem kezdeményeznék egy fiúnál, szerintem ez a fiú dolga lenne!

2018. dec. 22. 22:29
1 2
 11/18 Rockarc ***** válasza:
37%

Na megint kezdodik, itt van lany, fel tucatnyi kerdessel, es azzal tomitek a fejet, hogy az

egyenjogusag = menj oda felcsipni a sracot?

Kerdezo a helyzet az, hogy a fiuk mar nem merik vallalni, hogy megszolitsanak. Voltak ilyenek az en idomben is, de legalabb odaig eljutottunk, hogy toltottunk beljuk egy kis piat, es felspanoltuk, hogy legalabb oda merjen menni, ket szot szolni, hogy megtorjon a jeg. Ma mar ez se megy. Erthetetlen.

Vajon milyen kockazat van egy vadidegen lannyal szobaallni? Vicc. Annak meg kulon megvan a maga kisfius ba'ja, hogy az egyenjogusag duma moge menekulnek behuzott farokkal.

42F

2018. dec. 23. 01:20
 12/18 anonim ***** válasza:
91%

Én megmondom mikor nem kezdeményezek:

- ha a lány a mobilját bújja vagy bármi olyat csinál ami leköti

- ha barátnőivel van

- ha ideges/szomorú

Jótanács: hiába szemezel, ha utána elmélyedsz a mobilodban.

Amúgy pedig nyugodtan kezdeményezhetsz te is, és ezt nem bunkóságból mondom. A kezdeményezés csak annyi, hogy kitalálsz valami alibit, pl. megkérdezed hol van ez meg az.

Aztán vagy folytatatja a másik a beszélgetést, vagy nem.

Még egy hiba amit a lányok részéről tapasztaltam: Folytatja a beszélgetést, bár nem kellek neki. Nagyon irritáló. Ennél sokkal jobban örülök, ha közeledésemre arrogánsan lekezel, pl. megkérdezek valamit, és mondja nem tudja, és most ne zavarjam. Ilyenkor legalább tudom hányadán állunk és nem zavarom.

2018. dec. 23. 06:21
 13/18 anonim ***** válasza:
67%
Én csak neten kezdeményeztem, mivel az volt az elsődleges elérhető kommunikációs lehetőség. De mind egy lényegtelen 10/10 alapból elutasított, olyan indokokoat felhozva ami nem is számít indoknak. Sőt meg se mondták hogy nem kellek, de szokásos duma jött. Szóval ne mondják már hogy nem kezdeményez senki náluk, még a rusnya csajok is válogatnak he -.-
2018. dec. 23. 08:02
 14/18 anonim ***** válasza:
62%
Sosem értettem ezt a felfogást... ha akarok valakitől valamit, akkor kezdeményezek. Pont. Ezért tartom nevetségesnek, ha egy pasi elkezd rinyálni, hogy miért nem kezdeményeznek nála a nők - ha mondjuk magamra veszem; azért bahszki, mert nem akarok tőled semmit. Minden kezeményezzek olyat, amit nem akarok? Na de a lémyeg; így 2018-ban egy nőtől igy ugyanolyan viccesnek tartom, hogy ha ő akar valamit, csak csodálkozik, h miért nem történik meg magától... amúgy én tudom az egyik okot; mi, ill. a magamfajta nők is okai vagyunk ennek, én pl. hülyét kapok, hogy állandóan oda kell figyelnem, h még véletlenül se legyek kedves egy férfival, mert egy automatikus félmosolyt is jelnek vesz, és bepróbálkozik, aminek értelemszerűen visszautasítás a vége (nem érdekelnek a párkapcsolatok). Hidd el, kezdeményeznek ők eleget...
2018. dec. 23. 08:53
 15/18 anonim ***** válasza:
68%

Mert nem merek és tudom, hogy úgyis elutasítana.

Másrészt a köszönésen kívűl nem is tudnék mit mondani, nem értek a kommunikációhoz, különösen nőkkel.

Egyébként sem kellek egy nőnek sem, így inkább nem is pocsékolom egymás idejét.

29F

2018. dec. 23. 10:06
 16/18 anonim ***** válasza:

Inkább úgy tedd fel a kérdést, miért nem kezdeményeznek NÁLAD. :D

Én épp a héten hívtam el egy kedves lányt kávézni, de kiderült, hogy foglalt. Mégis, sokkal jobb akár egy nemleges választ is tudni, mint őrlődni meg tipródni, hogy "jaj, hívjam, ne hívjam?". Szóval kezdeményezek, de csak annál, aki tetszik. Van olyan nő, aki küldte felém a jeleket, de nem volt az esetem, ezért nem kezdeményeztem nála, pont.

2018. dec. 23. 10:11
 17/18 anonim ***** válasza:

1) az hogy neked tetszik egy fiú és szemezel vele vagy bejelölöd facebookon nem jelenti azt, hogy te is tetszel neki - nem fog kezdeményezni

2) te is tetszel neki, de félénk - ő sem fog kezdeményezni, legalábbis a szemezgetés kevés lesz neki, hogy felbátorodjon

3) egyenjogúság van, ha NEKED tetszik, akkor ketdeményezhetsz TE is

2018. dec. 23. 10:47
 18/18 anonim ***** válasza:
Nos nallam megvolt a szemkontaktus akar hanyszor csak talalkoztunk, bejeloltem facebookon de nem jelolt vissza szoval ez egyenlo azzal hogy nemis akarná hogy rairjak.Pedig azt gondoltam hogy bejovunk egymasnak.
2018. dec. 23. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!