Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a vírushelyzetben ez felelős viselkedés?
Figyelt kérdés
Nem szeretném részletezni,de legalább három krónikus betegségem van ami miatt kifejezetten veszélyeztetett vagyok vírus szempontjából.Azonkívül egyéb bajaim is vannak.Párommal bármiféle közösségbe csak maszkban megyünk.Csak oda megyünk ahova muszáj.Ő kint dolgozott gázszerelőként,jelenleg itthon van táppénzen.Ami nagyon felháborított hogy pár nap múlva el akar menni jómódú! gyerekéhez gáz-korszerűsítésre mert most kezd lakásfelújítást.Nos hát ott folyamatosan megfordulnak fiatal kollégák és barátok,nagyon kockázatos ott lennie.Egész napra tervezi ha már ott van segít másban is.Nem tudom megértetni vele hogy akár az életemmel is játszik,elengedi a füle mellett,azt mondja neki segítenie kell.Nem állhat meg az élet.Már azon gondolkozom mire visszajön valahova elköltözöm.De ez abszurd,ha szeret fontosabb kellene legyen az egészségem/életem,mint egy gázszerelés még ha családban is kellene.Mi a véleményetek erről?2020. nov. 11. 13:36
21/24 anonim válasza:
Istenem, mekkora paranoid hisztigép vagy.
22/24 anonim válasza:
Látom nagyon megijesztettek a napi rémhírekkel. Szlovákok teljes populációt tesztelték, 1%-os lett az eredmény. 3,5 millió lakosra, azaz 35 ezer aktív eset van. Ehhez képest 400-an haltak meg az egész alatt.
Néz bele a számokba és tisztázzad magadban, hogy bár igen, veszélyes, kicsi az esélye, hogy a párod érintkezik egy beteggel és utána még kisebb, hogy el is kapja a fertőzést, aztán meg az, hogy még te is, szintén kevesebb.
Tudod a lelki egészség nagyon fontos, és nálad már nincs rendjén. A vírushelyzet fél évig még biztosan tartani fog. Addig nem fogsz senkivel érintkezni?
A legjobb amit tehetsz, hogy szedsz sok C meg D vitamint és teszel a lelki állapotod javításáért.
23/24 anonim válasza:
Akkor vegyen fel maszkot ha szerinted az megvèd. Sok ember tavasz óta ugyan azt hordja, hiába tartasz minket nem normálisnak, ahogy írtad. Megnyugtatlak, a "boltba elmègy de maszkban"... És a sok ember aki megfogja a termèket, kosarat, kilincset? Egy hirtelen mozdulattal az arcodhoz èrsz, el is kaphatod. Elhiszem, hogy a maszk segít, de a virustól az 100% ban nem vèd meg. Tehát de igen, normálisak vagyunk. Ennyire azért ne félj hogy a gyerekèhez elmegy.
24/24 anonim válasza:
Én attól jobban félnék a helyedben, hogy éhen halunk. Gázszerelőként most pont lehetne elég munkája. Ehelyett ti hónapokig/évekig otthon ültök rettegve a lakásban? Táppénzen??? Miért, beteg? Akkor segíteni se tudna elmenni. "Kicsit" túlreagálod. Én is krónikus beteg vagyok, munkám során maszk nélkül is elég sok emberrel találkozom, az anyagi összeomlástól mégis sokkal jobban félek, mint attól, hogy elvisz a vírus. Egyszerűen azért, mert előbbinek sokkal nagyobb a reális esélye. Egyszerűen vegyen fel egy maszkot használjon kézfertőtlenítőt és kész. Ha elkapja, arra van a legkisebb esély, hogy épp most ott.(Feltéve, ha nincs senkinek semmi tünete az ott lévők közül.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!