Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a vírushelyzetben ez felelős viselkedés?
Azér nagyob bevagy sz.rva magadal nem gondolod?
Azért mer te egy hipohonder embertípus vagy mindenki körülöted éljen remete módra?
Egyértelműen látszik hogy neked valójában caak a fejedben van a gond.
Te màr sok kérdést írtál ezzel kapcsolatban..
És nem a vírus a valódi bajod, csak erre rá tudod fogni.
Remélhetőleg a pàrod elhajt a pitsàba mostmàr
Mintha már lett volna egy hasonló kérdés, ahol a hölgy azt kifogásolta, hogy a párja valamiért megy a gyerekéhez segíteni. Ezt amúgy nem igazán értem. Ha alapból mentek valahova, oké hogy maszkban (de azt most amúgy is kötelező mindenhol hordani), de elkaphatod akkor is mástól, mivel a maszk sajnos nem nyújt 100%-os védelmet. Akkor most be akarod zárni a párod a lakásba, amíg meg nem oldódik a vírushelyzet? Vagy csak a gyerekéhez nem mehet?
Szerintem alap, hogy valakinek a gyereke fontosabb mindennél. Mikor összejöttél vele, gondolom tudtad, hogy van neki gyereke, szóval azt is tudtad, hogy mit vállalsz vele. Tudom, sz@rul hangzik, de nyilván nem te vagy a fontosabb. Egy normális ember prioritásában a gyermek felülmúl mindenkit, ezt el kell fogadni.
"Üljön a hideg házban a gyereke, ha valami nem jó, vagy robbanjon fel? "
Hívjon másik szerelőt.
Én kérdező a helyedben elköltöznek valahova, ha megoldható. Ha tiéd a lakás, akkor még költözzön O a gyerekéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!