Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy átlag ferfi bele menne egy olyan kapcsolatba, hogy nem költözünk össze? (Gyerek nincs tervben)
Figyelt kérdés
Mindkettonknek van kulon lakasa/haza/alberlete (kinek ki, ez mindegy), es ahelyett hogy osszekoltoznenk, csak “jarunk”, termeszetesen a masiknal toltjuk az ejszakat egy-egy nap, gyakran vagyunk egyutt stb. Csak nem koltozunk ossze.
Belemennetek egy ilyen kapcsolatba?
2020. nov. 9. 20:27
21/26 lizzi77 válasza:
Úgy értettem, hogy a házasság utáni együttlakás tradicionális, de lassan elavult lesz.
22/26 anonim válasza:
20-as, ez olyan embereknek jó akik nem hajlandók engedni, kompromisszumkészségük a nullához közelít és a másik fél szokásai, egyénisége hidegen hagyja csak a felszínt kapargatja. Eleve minek két külön lakás? Egyiket kiadja pénzért ha már felesleg és passzív jövedelem. De ezt nem mindenki teheti meg. Én a monogámiában, kompromisszumokban és megismerésben hiszek.
23/26 anonim válasza:
Ennyi erővel meg se kell ismerni, kit érdekel milyen ember csak legyen, úgyse tudná elviselni a szokásait. De akkor minek van vele?
24/26 lizzi77 válasza:
Oké, akkor fordítsuk meg:mi van, ha pont azért szakítanak, mert össze költözés után olyan "jól" megismerték egymást? Mellesleg még az össze költözés előtt kellene alaposan megismerni a másikat, nem pedig utána... Ez a felszínt kapargatjuk csak, ha nem költöztek össze felvetéshez pedig annyit, hogy a legtöbb ember saját magát sem ismeri igazán. A valódi személyiség sztem csak vészhelyzetben vagy sokkolóan váratlan szituációkban mutatkozik meg(autóbaleset, más életét kell menteni, vagy a sajátot, vagy választani kell valami életbevágó helyzetben) ilyen szituk viszont ritkán történnek meg. Szóval gondolhatod te, hogy teljesen mélységében ismered a másik személyiségét, de amíg nem kerültök ilyen helyzetbe/nem látod, mit tesz ilyen helyzetben, addig bizony nem ismered a másikat.De mindenki magából indul ki persze, sztem kár ezen vitatkozni, kinek így jó, kinek úgy, ez személyiségtől függ.
26/26 anonim válasza:
Sokan élnek így 35 éves kor felett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!