Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy átlag ferfi bele menne egy olyan kapcsolatba, hogy nem költözünk össze? (Gyerek nincs tervben)
Figyelt kérdés
Mindkettonknek van kulon lakasa/haza/alberlete (kinek ki, ez mindegy), es ahelyett hogy osszekoltoznenk, csak “jarunk”, termeszetesen a masiknal toltjuk az ejszakat egy-egy nap, gyakran vagyunk egyutt stb. Csak nem koltozunk ossze.
Belemennetek egy ilyen kapcsolatba?
2020. nov. 9. 20:27
1/26 anonim válasza:
Attól függ mennnyi ideje vagytok együtt. Tudod igazán a kapcsolat összeköltözéskor tud elmélyülni. Lakva ismerszik meg az ember, szokás mondani. A pasi pl. 1év után szerintem mellőzve érezné magát, többre vágyna, magamból kiindulva. De van aki első hónap után költözik.
2/26 anonim válasza:
összeköltözés után garantált a szakítás sok esetben, szóval igen, ne költözzetek össze
3/26 anonim válasza:
Ezt nevezzük szexkapcsolatnak a felnőttek világában. Szex van, elköteleződés nincs.
4/26 anonim válasza:
Férfi vagyok és csókolnám a lába nyomát is annak a nőnek, aki nem akar összeköltözni.
Szeretem a privát szférámat, néha szükségem van az egyedüllétre, pedig hűséges vagyok, tehát nem ez az indok.
Őszintén szólva, én még nem is találkoztam olyan nővel, aki ne akart volna összeköltözni.
5/26 anonim válasza:
Én találkoztam, mert 21 évesen még az apuci volt az atyauristen, ráadásul pénzzel is sakkban tartotta. Nyáron hónapokra elvitte alig láttam.
6/26 anonim válasza:
Nőként 10 éve élek ilyen kapcsolatban. Mindkettőnknek van háza, kocsija. Nekem ez a legtökéletesebb kapcsolat, amit csak el lehet képzelni.
7/26 anonim válasza:
Amelyik nem házicselédet, ápolónőt keres, vagy be akarja tenni a potrohát az albérletből a nő lakásába, az simán belemegy. Különösen, ha gyerek nem is szerepel a tervben. Általában nem a férfinek fontos a szimbiózis.
8/26 anonim válasza:
igen, átlalában a nő erőlteti ezt az egész összeköltözősdi baromságot.
9/26 anonim válasza:
csak azt nem tudom mi jó a nőnek abban h szagolja minden este a pasi hónapját vagy büdös zokniját (mindnek az).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!