Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy átlag ferfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy átlag ferfi bele menne egy olyan kapcsolatba, hogy nem költözünk össze? (Gyerek nincs tervben)

Figyelt kérdés

Mindkettonknek van kulon lakasa/haza/alberlete (kinek ki, ez mindegy), es ahelyett hogy osszekoltoznenk, csak “jarunk”, termeszetesen a masiknal toltjuk az ejszakat egy-egy nap, gyakran vagyunk egyutt stb. Csak nem koltozunk ossze.

Belemennetek egy ilyen kapcsolatba?

2020. nov. 9. 20:27
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
10-es, mert introvertáltak, vagy nekik ez szexkapcsolatnak minősül?
2020. nov. 9. 21:19
 12/26 A kérdező kommentje:

Erdekes, en mindig falakba utkoztem, pedig szamomra is ez lenne az alomkapcsolat.

En nem akarok kozos kuckot, mas utan takaritani, masra mosni, vasalni, vagy adott esetben rosszul erezni magam amiatt mert epp en hagytam kupit valahol.

Nalam mindig a ferfiak eroltettek a koltozest, ki kihez az tok mindegy, csak egyutt.

Itt nem elkotelezodesrol van szo.

En soha senkit sem csaltam meg, es nem szexkapcsolatot keresek. Hanem normalis parkapcsolatot, koltozes nelkul.

2020. nov. 9. 21:22
 13/26 anonim ***** válasza:
55%

11.-nek.

Magamról beszélek: Mert független FÉRFI vagyok. Nem kell "anyuci", nem kell "cseléd", nem kell "lakótárs", nem kell "valaki, aki bead a számlákba", nem kell "feleség/élettárs". És pláne nem kell, aki beleugat a dolgaimba!

2020. nov. 9. 21:22
 14/26 anonim ***** válasza:
42%

Továbbra sem értem, hogy emellett hűséges maradnál?

A többi férfit is írd le, a maradék 998-at, hogy ők hogy látják.

2020. nov. 9. 21:24
 15/26 anonim ***** válasza:
40%

Nalam mindig a ferfiak eroltettek a koltozest, ki kihez az tok mindegy, csak egyutt.

Akkor kifogtad azt az 1%ot aki ilyen, mert nekem van ezer férfi ismerősöm de egyik sem akart soha összeköltözni a nővel, de mindig a nő erőltette ezt a bulit.

2020. nov. 9. 21:26
 16/26 A kérdező kommentje:

“ Továbbra sem értem, hogy emellett hűséges maradnál?”

Miert ne lehetne valaki huseges igy?? En ezt nem ertem? Te talan otthon x eves kapcsolatban is reggeltol estig dugsz, aztan ha egy perc szunet van, mar a felrelepesen gondolkodol, vagy mi?!?

Egy normal embernek nehogy ne legyen mar “eleg” heti 3-4 nap egyutt

2020. nov. 9. 21:27
 17/26 anonim ***** válasza:
42%

Egy normal embernek nehogy ne legyen mar “eleg” heti 3-4 nap egyutt

Nekem heti 2 is elég, bár 30 as vagyok, de 20 évesen is elég volt. és igen, egészséges ember vagyok, minden remekül működik csak én 2.5-3 naponta kívánom a szexet, ennyi csak a dolog. Amúgy van biológia statisztika, akik minden nap csinálják, kiégnek és elválnak a 40-es éveikben, plusz az sem jó ha egy szobában alszanak a felek. Ezt is felmérés támasztja alá.

2020. nov. 9. 21:32
 18/26 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem felnőttként munka mellett, ha nincs összeköltözés, csak a hétvégi barátnő esete jöhet szóba. Szex és ennyi semmi komoly érzelem.
2020. nov. 9. 21:53
 19/26 anonim ***** válasza:
46%
Ha felszínes kapcsolatra vágysz komolyabb kötődés nélkül maradj szingli és tarts szeretőket inkább. Hosszú élettársi viszony nem való neked.
2020. nov. 9. 21:55
 20/26 lizzi77 ***** válasza:
100%
Ezt úgy hívják, hogy Mingli.Teljesen ideális a nem társfüggőknek, és az introvertáltaknak.Ez is csak tradíció, ami lassan elavult. Régen nem volt pénze az embereknek több házat fenntartani, plusz ugye a férfinak meg kellett védenie a családot az idegen támadásoktól. Manapság erre már nincsen szükség, pláne, ha nincs gyerek. Nem kell kerülgetni a másikat, nem kell az idegesítő szokásait, bogarait elviselni, márpedig ha elmúlik a rózsaszín köd,ezek a dolgok előjönnek. Nem kell panziósnét játszani, veszekedni az életvitelt érintő különbségeken. Nem kell "viselkedni", ha nincs kedved, nyűgös vagy, beteg vagy, fáradt vagy. Attól még, hogy együtt él egy pár bőven csalhatják egymást, és lehetnek hűségesek akkor is, ha külön élnek.
2020. nov. 9. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!