Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális az, ha a testvérem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az, ha a testvérem és nem a párom az első ember az életemben?

Figyelt kérdés

26 vagyok (nő), a párom 29. Két és fél éve vagyunk együtt, már az esküvőt tervezgetjük. Egy férfit sem tudnék nála jobban szeretni, de mégsem ő a legelső ez életemben.

Van egy ikerhúgom (egypetéjű ikrek vagyunk), ő az, aki azonnal eszembe jut, ha valami baj van. Ő az, akinek a legmélyebb titkaimat el merem mondani, ő az, akiben tényleg feltétel nélkül megbízom.

Szeretem a páromat, nagyon, de ha egy embert kéne választanom, aki nélkül

képtelen lennék élni, az az ikrem...

2020. nov. 8. 13:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
60%
persze, a család a legfontosabb, főleg a testvér, akira majd számíthatsz akkor is ha a párod elhagy vagy megcsal (szinte törvényszerű ekkora, 60%-os válási statisztika mellett, hogy félre fog nézni, vagy el fog hagyni)
2020. nov. 8. 13:47
 2/12 anonim ***** válasza:
35%
#1 Én csak azt nem értem, ha sikerült ezt leírni, akkor hogy nem sikerül felfedezni, hogy ma ez a normális?
2020. nov. 8. 13:52
 3/12 anonim ***** válasza:
76%
A testvér,a család örök. Majd ha lesz gyereked,ő lesz a legfontosabb. A párod mindig háttérbe szórul ami ezt illeti de ez a normális
2020. nov. 8. 13:56
 4/12 anonim ***** válasza:
52%
Teljesen normális. Én is dugni szoktam az asszonyt. Vacsorázni, kirándulni a húgommal szoktam. Elvégre az némber csak a párom.
2020. nov. 8. 14:14
 5/12 anonim ***** válasza:
82%
Ebben az esetben ez természetes, normális, és én örülök, hogy ilyen vagy:).
2020. nov. 8. 14:20
 6/12 anonim ***** válasza:
67%
Teljesen normális.
2020. nov. 8. 14:37
 7/12 anonim ***** válasza:
70%
Igen,normális.Főleg az egypetéjű ikrek nagyon ragaszkodnak egymáshoz.
2020. nov. 8. 14:41
 8/12 anonim ***** válasza:
47%
Bocs, de szerintem nem normális. Tudom, hogy az ikrek között különleges kapcsolat van, de szerintem az első hely akkor is a házastársat illeti meg. Nem baj, hogy nálad még nem volt meg ez az áttörés, de szerintem érdemes lenne törekedni rá, hogy elvágjátok a köldökzsinórt. Hosszútávon pont emiatt lehetnek majd konfilktusok a házasságodban, mert a férjed majd jogosan lehet féltékeny a hugodra, ha vele osztasz meg majd fontos dolgokat elsőként, meg ha vele beszéled meg a legbensőségesebb dolgaidat, nem azzal az emberrel, akivel (elvileg) örök szövetséget köttök. Oké, hogy sokan válnak, de azért ne ezzel induljunk már el egy házasságban, hogy biztos ami tuti, nem engedem magamhoz közel a házastársam, úgyis válunk előbb-utóbb...
2020. nov. 8. 14:56
 9/12 anonim ***** válasza:
43%
Dehogy normális.
2020. nov. 8. 15:13
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Oké, hogy sokan válnak, de azért ne ezzel induljunk már el egy házasságban, hogy biztos ami tuti, nem engedem magamhoz közel a házastársam, úgyis válunk előbb-utóbb...

Ha valaki előre látó, azok ezzel is kalkulálnak, hogy 40-45 évesen baj lehet (néha hamarabb is)

2020. nov. 8. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!