Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha az ember szerelme túlzottan ragaszkodik a testvéréhez?
Figyelt kérdés
Olyannyira, hogy lassan a párkapcsolat rovására megy az egész?2016. nov. 8. 22:36
2/8 A kérdező kommentje:
Nem nézem azt a baromságot. :)
2016. nov. 8. 23:17
3/8 anonim válasza:
Akkor te vagy az aki kitettel egy kerdest,amibe vmi olyasmi volt,hogy lanytesod es pasid kozott lehet vmi? Meg,h rajtakaptad mikor irogattak egymasnak es te elolvastad a szivecskes uziket :P Na mindegy vegul is...Ha a szerelmed is ragaszkodik nem csak tesod akkor nemsokmindent. Tegyel rendet,beszelgess el veluk es ha ugy erzed lehet koztuk vmi v kitudodik akkor szakits.
4/8 A kérdező kommentje:
Ez sem nyert. :D
A saját testvéréhez ragaszkodik. :D És nem szerelemmel, bár már majdhogynem annak lehet hinni. Pedig két felnőtt ember.
2016. nov. 9. 05:20
5/8 anonim válasza:
Ilyen nincs. csak ha résztvevők nem tudnak kommunikálni.
6/8 anonim válasza:
Nekem ferjem huga volt ilyen,szerette volna ha mindig keszenletben allna ferjem ha vmi gondja baja van. Neki nem volt parja es feltekeny volt ram, mivel nekem ott volt tesoja ugye. Voltak jelei annak,hogy szerette volna kusajatitani maganak,de ferjem nem volt vevo a hulyesegeire.
7/8 anonim válasza:
Utolso vagyok es szet is akart valasztani minket,na akkor telt be a pohar...Amugy jo ha testverek joviszonyt apolnak egymassal es osszetartanak,nyilvan a mi szorynknal ez nem egy egeszseges viszonyt jelent. Nem tudom amugy ha kicsit bovebben leirnad peldakkal is,hogy miket csinalnak akkor jobban lehetne valaszolni a kerdesre,mert ebbol meg nem lehet leszurni semmit.
8/8 A kérdező kommentje:
Engem állítólag kedvel a testvére, nem hiszem, hogy közénk akarna állni, mégis ezt teszi. Bármilyen problémája van, egyből ugrasztja a páromat, aki mint egy kiskutya, egyből ugrik. Képes faképnél hagyni a közös programjainkon, mert épp a tesója hívta. Ha nekem van problémám, az sem érdekes, mert ha a tesója füttyent, akkor egyből megy hozzá.
Nekem is van testvérem, tudom hogy az a normális, ha segítjük egymást. De ez már nekem sok, amit a párom művel. Nem akarom, hogy azt gondolja, közéjük állok, csak már lassan többet van vele, mint velem.
2016. nov. 10. 09:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!