Van egy gyerek akivel napi szinten lógok ,nem nevezem barátnak(primitív kétszínű ember).Van egy dühöngő őrűlt testvérem(24/f) akit kerűlnèk ha hagyná?És van egy kètszínű érdek társaságunk(egyik irígyebb mint a másik)további lent.
A felül említett “barátom-=(bepörög egyből ha az írígybanda vagy bárki hívja őt és haragszik ha én nem mék velük)mostanába hivogatja a testvérem hogy menjúnk ide vagy oda,és ha én nem megyek velük (mert nem érzem magam egyátalán jól a társaságukba)akkor egyből rohadék szobanövèny vagyok (akár nekem jön vagy ordibál a tesverem)
Nem engedi a társaság hogy kiszáljak belőle.
(17/f vagyok)
Sajnálom nagyon nehéz megfogalmaznom amit egyébkènt leirnék,remélem érthető valamennyire.
Mit kène tennem?
Ha jol ertem, egy kis helyen laksz elszigetelt kozossegben, ahol azert logsz egy bandaval, hogy bekenhagyjanak.
A testveredtol is van felnivalod.
Igazabol kikozosites, vagy zaklatas, eroszak lenne, ha kiszallsz? Gondolom, kenytelen vagy igy is az arcukat latni.
Ha csak annyirol van szo, hogy egyedul vagy, vagy hierarchiaban nem akarsz legalul lenni, hagyd oket a francba. Nem er annyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!