Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sokan vannak akik ùgy gondoljá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokan vannak akik ùgy gondolják, hogy a nõ csak oldalborda/háttérország?

Figyelt kérdés
2020. nov. 8. 11:05
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem nem. Egy test vagyunk. Egyikünk a jobb, másikunk a baloldal. Sík mindegy, hogy melyikünk melyik. Kiegészítjük egymást.

A "háttérország" kifejezést eddig csak pozitív megközelítésben hallottam. Nem ezekkel a szavakkal, de ez volt az értelme. Pl:Botvinnik sakkvilágbajnok is mindig kiemelte, hogy a felesége nélkül nem ért volna el semmit. Annak a háztérmunkának nyugalomnak amit a felesége nyújtott annak könhette, hogy sok sok éven át a világ legnagyobb sakkozója volt. De ezt nem egy világhírű eredményes embertől hallottam. Elismert tudósoktól is olvastam hasonló véleményeket. Szerintem az ő feleslegük büszkék lehetnek magukra, s a párjukra.

2020. nov. 8. 12:28
 12/18 anonim ***** válasza:
92%

Épp ez a degradáló benne. A nő szerintük csak háttérmunkára jó, amihez nem kell tudás.

Szellemi teljesítményre meg csak a férfiak képesek. Persze.

Vannak ám női sakkozók és tudósok is.

2020. nov. 8. 12:33
 13/18 anonim ***** válasza:
91%
Sajnos igen, és egyre több a nőre jogot formáló debill is. Az a szerencse, hogy a legtöbbje könnyen felismerhető, mert csak neten mernek megnyilvánulni. A való életben rejtőzködnek, szinte csak bólogatnak eleinte mindenre.
2020. nov. 8. 12:34
 14/18 A kérdező kommentje:
Haat beszélhetünk a Fitzgerald-házaspárról, ahol a férj ellopta a felesége reflektorféyét, a nõ pedig ebbe beleõrült. Vagy Einstein elsõ feleségérõl, aki házicseléd lett a férje mellett fizika diplomával. Hawking neje meg feladta a tudományos karrierjét hogy a férjét gondozza
2020. nov. 8. 12:35
 15/18 anonim ***** válasza:
23%
Többségében olyan oldalbordák, akiknek a férfiak a fizetésüket odaadják.
2020. nov. 8. 13:29
 16/18 anonim ***** válasza:
54%
na én nőnek soha nem adnám a bérem, akkor sem ha közös kasszán lennénk. Be is bacna.
2020. nov. 8. 13:46
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

#14: A sor hosszan folytatható. Itt is pár eset: [link]

nem szabad soha többet ilyent megengedni pasiknak.

2020. nov. 8. 14:42
 18/18 A kérdező kommentje:

Örkény fekadatta a nejével a di0lomáciai terveit mert ő háziasszonyt és főállású lektort akart. Schobert Norbi és Rubint Réka.

Bár Einsteinben volt annyi, hogy a Nobel díjjal járó mánit ráiratta a feleségére.

2020. nov. 8. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!