Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan vannak akik ùgy gondolják, hogy a nõ csak oldalborda/háttérország?
Szerintem nem. Egy test vagyunk. Egyikünk a jobb, másikunk a baloldal. Sík mindegy, hogy melyikünk melyik. Kiegészítjük egymást.
A "háttérország" kifejezést eddig csak pozitív megközelítésben hallottam. Nem ezekkel a szavakkal, de ez volt az értelme. Pl:Botvinnik sakkvilágbajnok is mindig kiemelte, hogy a felesége nélkül nem ért volna el semmit. Annak a háztérmunkának nyugalomnak amit a felesége nyújtott annak könhette, hogy sok sok éven át a világ legnagyobb sakkozója volt. De ezt nem egy világhírű eredményes embertől hallottam. Elismert tudósoktól is olvastam hasonló véleményeket. Szerintem az ő feleslegük büszkék lehetnek magukra, s a párjukra.
Épp ez a degradáló benne. A nő szerintük csak háttérmunkára jó, amihez nem kell tudás.
Szellemi teljesítményre meg csak a férfiak képesek. Persze.
Vannak ám női sakkozók és tudósok is.
#14: A sor hosszan folytatható. Itt is pár eset: [link]
nem szabad soha többet ilyent megengedni pasiknak.
Örkény fekadatta a nejével a di0lomáciai terveit mert ő háziasszonyt és főállású lektort akart. Schobert Norbi és Rubint Réka.
Bár Einsteinben volt annyi, hogy a Nobel díjjal járó mánit ráiratta a feleségére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!