Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzódom 40+-os nőként a jóval fiatalabb (kb. 28-32 éves) pasikhoz?
Pár éve vettem észre,hogy megragadja a figyelmem ha egy helyes, értelmes pasit látok.Mielőtt felvetődne: nem, nincs kapuzárási pánikom, és nincs pasihiányom.
Valahogy közelebb érzem magamhoz azt a korosztályt mint a sajátomat. Bárhol, bármilyen témában megtalálom a közös hangot velük. Hozzáteszem: helyes és értelmes pasiról beszélek, és nem is igazán a szexuális vonzalomról,inkább kommunikáció terén.
Hozzám hasonló korú nők, illetve olyan pasik véleményére lennék kíváncsi akik éltek már át hasonlót.Tudom, manapság gyakori a korkülönbséges kapcsolat,de érdekes mód ennek működésében nem hiszek.
Tudom, fontos lett volna kiírnom, de nem akartam túl bőlére ereszteni a mondandóm,hogy van párkapcsolatom.Ráadásul az se áll fenn,hogy mellőzne a párom, fontos vagyok Neki, örül,hogy mellette vagyok, és sosem keresett fiatalabb partnert. A kapcsolatunk előtt is ismertem, tehát tudom,hogy ez valóban így van.8-as, sőt, vezető a párom..
Talán annyi,hogy Ő komolyabb mint én, a munka, társasági élet nagy szerepet kap az életében, ez utóbbiba persze bevon engem is.
Én viszont ezt kevésbé szeretem, jobban érzem magam egy beszélgetős szabadprogramon, koncerten, kiránduláson.

Azért tegyük már tisztába a dolgot, mert úgy látom nagyon elrugaszkodott itt néhány ember a valóságtól.
Tehát: egy 50 éves férfinek nem lesz sosem 25 éves nője, ha nem gazdag, híres, jó kiáálású vagy sármos. Nézzük akkor a 25 éves női kategóriát. Attól hogy valaki 25 éves, az még semmit sem jelent. 25 éves, párductestű, ultra szexi, bevállalós és csinos lányokról beszélünk. Na ilyet az biztos hogy Feri a buszsofőr nem fog leakasztani az 50 éves fejével.
40-50 éves nők. Ha az átlagos 65-90kg-os testfelépítést, az ehhez tartozó 165cm-es magasságot, a kerek arcot, Céundá ruhaázatot, a szürke kisegér kisugárzást hozod, a kutyának nem kellesz a 25 éves fiúkáknál. Azért gondoljuk már át ezt mégegyszer. Amiről beszélünk, az a szexuális vonzalmon alapuló izgalmas, nagyjából a szeretői kapcsolattal egy szintű valami. Ennyi erővel közröhej tárgyát képezik azok a nők is, akik elhiszik magukról , hogy majd most ők 25 éves gyerekekkel fognak kefélni. Mitől röhejesebb egy olyan pasi, aki 50 évesen 25 éves lányokkal akar dugni?
Pedig az a helyzet, hogy vannak ilyen idős pasik, nők, akiknek összejön a fiatalabb, de az a szint, nem az utca embere.
Pistának ha 50 évesen összejön Mariska a pultos lány, az meg nem színvonal, ez a falusi proli szint egy más kategória.
12_es, teljesen igazad van, jogos amit írsz. Viszont manapság azért van lehetőség - még ha adottság kevésbé is- arra,hogy akár nő, akár férfi, a korához képest jól nézzen ki, jól öltözködjön, és ha még ehhez társul egy megfelelő kommunikációs készség már nyerő lehet.
Nem hinném,hogy a Pista/Mariska verziónak alakul korkülönbséges kapcsolatuk :)
De azért azt hozzáteszem,hogy van olyan nőismerősöm aki egyáltalán nem vonzó, viszont egy határozott, jóhumorú személyiség. És 20 évvel fiatalabb pasija van, aki simán jobban néz ki mint Ő, de zárkózottabb. Nem korosztályfüggő a külső,a korban fiatalabb nem jelenti önmagában azt,hogy jobban néz ki, értelmesebb, vonzóbb személyiség mint a pár évvel idősebb.
Félre értés ne essék, a fiatalsággal nem lehet, de nem is kell, versenyezni, ezzel csak magát az adott kor pro/kontra verzióját hangsúlyoztam.

Persze, bármi lehet. Igazából nem az én életem, így valójában egészségére azoknak, akiknek össze jött. Itt az van, hogy rengeteg nő és rengeteg pasi irigységből reagál rá negatívan! Mert ugyen ha jól értelmezem, akkor szexkapcsolatokról beszélönk, mondjuk ki.
Ki az a nem normális, aki 50-es pasiként ne szeretne 25 éves lányokkal hancúrozni? Vagy ki az a 40-es nő, akinek ne jönne be egy 28 éves srác? Újra kívánatosnak és fiatalnak érezhetné magát! Semmi gond sincs ezzel ha a kereslet és a kínálat találkozik.
Akik itt undorítóznak azok meg csak magukat röhögtetik ki. Váltsanak szerepet, gondoljanak bele a másik szemszögébe. Egyébként meg ha van 25 éves lány aki elmegy egy 50 éves hapsival, azt ő tudja hogy miért! Ehhez sincs sok közünk. Ő dolguk. Nekem se jobb se rosszabb nem lesz!

Nagyon normálisan írsz!
Szerintem azért, mert kimaradt, nem éltél át eléggé egy szakaszt az életedben, amit most pótolnál.. A 40es emberek pont úgy néznek(jó esetben) a 30 körüli férfiakra, mint a huszonévesek a tinikre.
Nem tudsz ellene tenni, viszont két felnőtt vagytok, ha előre tisztázod, hogy csak szex fér bele meg laza barátság és nem lesz több, akkor szerintem nem kihasználás, átélheted ezt a szakaszt is, aztán majd léphetsz a "következő" szintre. Lehet gyorsabban lesz elegen a 30 éves férfiakból, mint gondolnád.

Na de a férfiak ugyanolyan idősnek látják a 40+-os nőket is! Akkor most miért van az, hogy a nőknél ezt pozitív, addig a férfiakat negatív jelzőkkel illetik ez miatt?
Meg hát na, erős sztereotípia az is, hogy egy 40 éves nő az dögös, szexéhes, ultra szexi. Kb. annyira mint egy 40 éves pasi. Ja, 1000-ből 2-3.
17-es, ha megnézed nagyon sok kérdés irányul itt, a gyakorin, is arra,hogy fiatal, akár 19-20 éves lányok vonzódnak idősebb férfiakhoz.
Nem t9örvényszerű,hogy a külső vonzódás alapján, inkább azért mert figyelmes, kedves, udvarias, és szívesen költ a lányra. Az utóbbit pozitív értelemben mondom, hiszen az ennyire fiatal pasik még tanulnak, nem tehetik meg azt, amit egy időseb, aktív dolgozó, megtehet.

Pont ez az! Ki mit keres? Egyébként meg hagyjuk már ezt a világmegváltó Teréz anyáskodást. Egy ultra hulldék, konzumidióta és fogyaztói társadalomban, ahol büszkeség az, hogy elutasítják a múltat, a hagyományokat a gyökereket, ahol a nemeket, a nemzeteket, embereket egymás ellen hergelik, ott ez a legnagobb probléma! Mindenki azzal van, akit a gondolkodása, a vágyai, a helyzete megengedi. Itt már mindenki okosabb, értékesebb a másiknál, jó kis tanulmány maga a gyk is. Ha valakinek más a véleménye, de az még kulturált formában, a saját nézeteit alátámasztva is előadja, leszavazzák, beszólogatnak neki, lenézik.
Na ezt nevezem én szegénységi bizonyítványnak. Vélemény és egó vezérelt vélemény között óriási a különbség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!