Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ennyire bonyolult lenne a dolog egy orvosis férfival?
Pár hete megismerkedtem egy orvosis sráccal. Az elején viszonylag sokat kommunikálnunk írásban, mára ott tartunk, hogy nagyjából minden másnap pár sorban beszélünk csak. A tanulásra, iskolára, gyakorlatra hivatkozik. Tény és való, hogy 30 percre lakunk egymástól, de ez egy picit furcsa (korábban bocsánatot kért, hogy nem jó beszélgető partner az elfoglaltságai miatt).
Egészségügyben dolgozom, tudom, milyen ez az egész. Ezért sem értem, mert eddig a kapcsolataimban nem okozott gondot, tudtam napközben is telefonálni, írni (nem folyamatosan, de legrosszabb esetben is 1 órán belül tudok reagálni az üzenetekre, hívásokra). Jó, nem órákat telefonálni, max 10-15 perceket.
Felejtsem el? Hülyíteni akar?
nem az a lényeg, hogy igaz-e, hogy ennyit tanul, hanem hogy számodra elfogadható-e, hogy párnaponta pár sort ír rád az, akivel elméletileg párkapcsolatot kezdtél.
Nekem nem lenne elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!