Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valóban ennyire bonyolult...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban ennyire bonyolult lenne a dolog egy orvosis férfival?

Figyelt kérdés

Pár hete megismerkedtem egy orvosis sráccal. Az elején viszonylag sokat kommunikálnunk írásban, mára ott tartunk, hogy nagyjából minden másnap pár sorban beszélünk csak. A tanulásra, iskolára, gyakorlatra hivatkozik. Tény és való, hogy 30 percre lakunk egymástól, de ez egy picit furcsa (korábban bocsánatot kért, hogy nem jó beszélgető partner az elfoglaltságai miatt).

Egészségügyben dolgozom, tudom, milyen ez az egész. Ezért sem értem, mert eddig a kapcsolataimban nem okozott gondot, tudtam napközben is telefonálni, írni (nem folyamatosan, de legrosszabb esetben is 1 órán belül tudok reagálni az üzenetekre, hívásokra). Jó, nem órákat telefonálni, max 10-15 perceket.

Felejtsem el? Hülyíteni akar?

2020. okt. 27. 19:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Simán hihető, hogy nincs ideje. Erről rengeteg egyetemista tudna mesélni, nem csak az orvosisok. Én "csak" közgázos voltam, de soha semmi időm nem volt, annyi időt felemésztett az, ha tényleg becsülettel megtanultam mindent.
2020. okt. 27. 21:18
 12/17 anonim ***** válasza:
58%
#4: tipikus féltékeny pasi 🤣 Előtted is nyitva áll az orvosi, hajrá!
2020. okt. 27. 21:19
 13/17 anonim ***** válasza:
38%
12! Inkább menjel el kamionosnak, egy év alatt elvégzi (vagy még annyi sincs havan B kategóriás jogsija) és kb. Ugyanúgy vagy jobban fog ketesni.
2020. okt. 27. 21:23
 14/17 anonim ***** válasza:
35%
8 as vagyok, a mérnöki előtt orvosnak készültem, aztán úgy alakult, hogy mérnök lettem, nem részletezem. Higgyétek el, nem tanultok többet. Van rálátásom mindkét területre.
2020. okt. 27. 21:54
 15/17 anonim ***** válasza:
30%
8-as: igazad van. Mindenki másképp éli meg az adott szak nehézségét. Nem lehet objektívan összehasonlítani, nincs is értelme. Minden szak nehéz és időigényes, ha az ember komolyan veszi. Még a "könnyű" szakokon is sokan szenvednek, bukdácsolnak. A mérnöki meg távolról sem könnyű.
2020. okt. 27. 23:52
 16/17 anonim ***** válasza:
75%
Mást jelent az,hogy egy szak nehéz és mást az,hogy mennyi anyagot kell megtanulni. Nem állítja senki sem,hogy a mérnöki könnyebb lenne. Csak más. BME-n végzett párom szerint én több anyagot tanulok meg egy szemeszter alatt,mint neki kellett. Ettől függetlenül tudom jól,hogy én szenvednék mérnökin,mert nem érdekel.
2020. okt. 28. 06:03
 17/17 anonim ***** válasza:

nem az a lényeg, hogy igaz-e, hogy ennyit tanul, hanem hogy számodra elfogadható-e, hogy párnaponta pár sort ír rád az, akivel elméletileg párkapcsolatot kezdtél.

Nekem nem lenne elég.

2020. nov. 4. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!