Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejöhet két ember úgy hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöhet két ember úgy hogy egyszer sem randiztak? Valaki jött össze így a párjával?

Figyelt kérdés

Hogy csak az élethelyzet hozza, gyakran találkoznak de sohasem előre megbeszélve és sohasem beülve valahova stb.

Az előzményem röviden annyi hogy van egy lány akit megismerkedésünk után kicsivel elhívtam de vissza utasított. De barátként kedvel és mivel egy helyen lakunk elég gyakran találkozunk. Hetente legalabb egyszer egy busszal járunk haza. És úgy érzem hogy egyre inkább összemelegedünk és egyre jobban férfiként tekint rám mint barátként. Idő közben még egyszer elhívtam de sajnos akkor is vissza utasította. De azóta történtek jó dolgok amik előtte egyáltalán nem. Azelőtt mindig elhúzódott ha mondjuk meg akartam érinteni vagy valami. Most nem rég megsimogatta a kezemet és a válamra hajtotta a fejét a buszon. Ekkor megsimogattam a haját és hagyta. Meg néha úgy nézünk egymásra mintha egy pár lennénk. Meg lassan elmond mélyebb dolgokat magáról.

Bocsinkicsit hosszú lett, szóval szerintetek haggyam hogy lassan kialakuljon közöttünk valami? Vagy próbáljam meg elhívni harmadszorra is? Attól már parázok. Nem akarom feladni. A legszimpatikusabb nő akivel eddig találkoztam.

2019. febr. 9. 17:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert akik buliból mennek haza és dugnak, majd úgy tartják bírják a másikat és elkezdenek járni? Szóval igen, van.
2019. febr. 9. 17:40
 2/7 anonim ***** válasza:
52%

Legközelebbi fejrádhajtásnál fogd meg szépen a fejét, adj egy jó cuppanósat a szájára, aztán mondd neki, hogy "ugye tudod, hogy teccő nekem?".

32/f

2019. febr. 9. 17:42
 3/7 anonim ***** válasza:
64%
Én, soha egy nőt sem hivtam randira. Még is voltak barátnőim és lett olyan is akivel összeházasodtunk.
2019. febr. 9. 18:07
 4/7 anonim ***** válasza:
32 vagyok, de még soha nem volt randim! 3x2 hèt és 1x7év kapcsolat van a hátam mögött, a mostanival 6 évnél (és 2 gyereknél) tartunk, de randira egyik sem hívott soha...
2019. febr. 9. 18:54
 5/7 anonim ***** válasza:
De minek ertőlteted ezt az elhívás dolgot, amikor már kialakulóban van közöttetek egy kapcsolat és láthatóan a spontán találkozás az, ami őt jobban megmozgat? Miért erőlteted tehát ezt a "randizni kell" storyt?
2019. febr. 9. 19:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Én így jöttem össze a barátommal 5 éve.
2019. febr. 9. 19:59
 7/7 anonim ***** válasza:

nem a randy szót kell erőltetni, de azét ha már tudod, hogy bizonyos helyekre miattad megy, akkor meglepheted, nem is kell mondanod semmit, csak mondjuk várja ott valami amit szeretne..egyszerű dolog, de nem számít rá igazából...ilyesmi. ez azért már valós jel!

hogy igen, együtt vagyunk.

ennyi

szerintem

de igazából mindenki úgy csinálja, ahogy akarja.

lehet randizni, menő étterembe menni, barátokat hívni, hogy valaki tartsa a gyertyát, kitenni egymást tök kínos szitunak...

na mindegy... de találkozni azért kell. akkor is, ha attól félsz jön egy 'kössz, de.. no! s pa'

2019. febr. 9. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!