Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi nők miért vagyunk ilyen bonyolultak? Adott lenne egy szex kapcsolat de nem tudok csak “úgy” gondolni az illetőre .
Nálam is ugyan ez van. Erőt kell vennem magamon és kilépni ebből a kapcsolatból. Nem éri meg néhány óra "minden happy" utána 1 hét rágódás...
Egyedülállóak vagyunk mind a ketten, mielőtt jön az alaptalan rágalmazás.
Ez nem minden nőre és minden esetre igaz, bár abban igazad van, hogy a nők hajlamosak túl hamar érzelmekete belevetíteni a dologba. És itt van a kulcs, ki is mondtad! Belevetítenek! Tehát olyat látnak bele a pasiba/kapcsolatba, ami nincs, nem valós, szeretnék elhinni, hogy a pasi is előbb-utóbb ugyanúgy fog érezni, ahogy ők és nem csak szexet fog akarni, hanem igazi kapcsolatot. Na, ez általában nem szokott összejönni, a pasi dobbant, a nő meg ott marad az érzelmeivel.
Nekem egyszer volt ilyen kapcsolatom. De az a különbség a tiédhez képest, hogy már az elején láttam és biztos voltam benne, hogy vele tuti nem szeretnék komoly kapcsolatot. Néhányszor voltunk együtt, nagyon jó volt a szex, de nem éreztem iránta semmit, úgyhogy gyorsan le is építettem.
VISZONT! Ha te már eleve úgy nézel rá, hogy többet is szeretnél, akkor bele se menj. Mert ha a szex is jó lesz, akkor nagy a veszély, hogy beleszeretsz.
Ne menj bele! Sok időd rámehet feleslegesen.
33N
Adott lenne egy szexkapcsolat?
Akkor te vagy a szerencse gyermeke. Hogy sikerült egy fantasztikus ajánlatot oszzehoznod?
Már ha nő vagy egyáltalán, amit erősen ketlek.
"Szóval családja van, és nem akarja elhagy i őket érted. Ez van"
Az élet nem 2 bites. Sokáig éltem házasságban. Jelenleg szeretek egyedül élni, Néha felszedek egy nőt.
Mindenféle kapcsolatom volt már. A csak néhány dugás hetente soha nem tartott még két hónapig se.
Semmi értelme. Hagyd is a csudába!
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!