Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez jogos volt?
Ismerkedtem egy fiúval aki egy helyen dolgozott a neveloapammal, ma a fiu leegyszerűsítve kirugatta ot, tehat emiatt nincs most munkája.
Aztan egy közös ismerostol hallottam vissza, hogy ez a fiu támogatja a no verest.
Szavaival élve "en az ilyen, meg olyan nőt sz.arra pofoznam"
Ugy döntöttem ma, hogy megszakitom vele a kapcsolatot es inkabb nem ismerkednek vele tovább. Szerintetek jogos döntés volt?
Lehet csak mondta, de lehet hogy tényleg megtenné. Egy veszekedés közben nem biztos hogy örülnél egy-két pofonnak.
Hamar észrevetted a hibát, helyesen és jogosan döntöttél
Szerintem jogtalanul tetted.
Elvégre teged még nem vert meg és neveloapaddal jobban is kiszurhatott volna
Azért ez a hallottam egy ismerőstől nem túl tiszta. A pletykák eléggé torzulnak, ahogy továbbadják őket. Nem tudni, milyen szituációban mondta el a fiú, hogy szrrá pofozná a nőt. Lehet, olyan nőre értette, aki abortuszt követ el, vagy a családját bántalmazza, stb. Szóval ilyen mendemondákra nem lenne szabad támaszkodni.
Ez a kirúgatta is kevés információ. Lehet, hogy jogos volt a kirúgatás, nem tudjuk a hátterét. Ha meg tényleg ki is rúgták, annak oka lehetett.
Nem volt jogos a kirugatas mert nem csinált semmit, csak szimplán nem akarta, hogy ott dolgozzon vele.
A közös ismerős pedig megbízható maximálisan, mivel neki mondta es többen hallottak, mind ugyanazt mondta.
Arra mondta, hogy o nem adna a közös kasszába penzt soha es ha a no kéri akkor pofán verne erte.
Akkor miért görcsölsz ezen!?
Rájöttél, hogy egy talpasparaszt a srác, keresel normálisabbat. Remélem ezúttal jobban figyelsz a jelekre. Én szorítok neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!