Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen esetben jogos a megcsalás?
Ha téged is megcsaltak.
Amúgy semmilyen esetben nem jogos.
Semmilyen.
Ha mással akarsz dugni, szakíts a jelnlegivel.
Ha nem akarsz szakítani, dugni se akarj idegennel.
Van persze aki megengedi, hogy félrekefélj, de az nem minősül megcsalásank, tehát arra nem vonatkozik a jelen kérdés.
Sztem semmilyen esetben, de van az a helyzet ahol már nincs más megoldás.
L
A megcsalás már nevével is jelzi, hogy csalás, a csalás márpedig szabálytalan - azaz jogtalan. Ha a focipályán szabálytalankodnak ellened, erre te felrúgod a vétkest, akkor azért ugyanolyan sárga lap jár. Amikor valaki azt keresi, hogy a szabálytalanság jogos e, pusztán saját felelősségét próbálja hárítani.
Olyan van, hogy bár nem jogos, de meg lehet érteni. Például megértem, hogy mindenki emberből van, és követ el hibákat. Megértem, hogy a szerelmi élet olya
DE! A megértés egyik előfeltétele a felelősség vállalása, azaz annak elismerése, hogy a megcsalás hiba, amit te követtél el, ezért pedig mást nem okolhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!