Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogos, hogy szűz férfi csak szerencsétlen pasikkal akar haverkodni?
Baráti alapon. Legalább is én ilyen vagyok. Volt egy nagyon jó haverom, aki eddig szerencsétlen volt csajozásban, de lett jó munkahelye, jó autója és sorra dugja a nőket (nem prostikat). Nekem ez annyira nem tetszett letiltottam, mert idegesít és irigylem, mivel én is szeretnék dugni csak sehogy sem jön össze. Nagyon kellemetlenül érzem magam sikeres nőcsábász férfiak társaságában.
29f
Milyen jó barátság is az, ahol a a barátom szerencsétlennek tart és ezért barátkozik velem. Biztosan nagyon hízelgő és önbizalomnövelő lenne.
Az normális, ha irigyelsz valakit, de azt is kéne realizálnod, hogy a haverodról van szó, akinek elvileg jót akarsz. Arra kéne koncentrálnod, hogy örülj valaki boldogságának és nem ezt a toxikus szarakodást erőltetni. Mert ezzel nő sem fogja keresni a társaságod, hogy más szerencsétlenségétől érzed magad kellemesen.
Tudod, valakinek még normális barát sem jut, nem még szex. Azt sem becsülöd meg, ami megadatott. Miért érdemelnél többet? Gondolkodj el ezen szerintem.
Most ezt nem értem. Szerinted akkor egy paraszt amiért heti rendszerességgel váltja a nőit, de mégis irigy vagy rá emiatt?
Tehát ha te váltogathatnád így a nőidet, az nem lenne parasztság?
Szóval neked ba55za a csőrödet, hogy a barátod megkereste a tökeit, és egyről a kettőre lépett, míg te továbbra is csak magadat sajnálni tudod...
Igaz a mondás; "A barátaimtól ments meg Uram, az ellenségeimmel elbánok magam is."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!