Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyébként miért baj, ha egy férfi szerencsétlen szex közben?
Mert nem oktatni szeretnénk, hanem elélvezni.
Egy-két alkalom az elején belefér, de ha nincs változás, elmegy az ember kedve az egésztől. Minek álljak le maszatolni, ha nálam már az is "jó" ha nem érzek semmit (nem fáj), a másik meg vagy elélvez, vagy nem.
A nők nem szerencsétlen pasira vágynak, hanem szenvedélyesre, erősre, magabiztosra, aki élvezi, ha felfedez minden centit és zugot, és visszajelzést is ad, tehát látod rajta, hogy élvezi, és neki is öröm, ha te élvezed.
Ha belegondolsz, ezek NEM a tapasztalattól függnek. Inkább önbizalomtól.
Mert az nem férfi.
Nyilván nem az első alkalomról van szó persze, mert össze kell csiszolódni.
Az egyébként nem baj, ha valaki először ügyetlen, és idővel belejön, de ha egy férfi(?) folyamatosan szerencsétlen szex közben, az nagyon nagy baj.
Tizenéves kislányként egyáltalán nem zavart a tizenéves fiúk bénázása, én se voltam sokkal tapasztaltabb, mint ők, na de felnőtt nőként már jobb szeretem, ha partnerem is tudja, hogy mit akar, és azt élvezi is.
Egyetértek a 6-os válaszolóval, a nők nem igazán türelmesek ilyen téren, persze tisztelet a kivételnek!
De összességében sajnos ez a helyzet, összevetve mondjuk azzal, hogy a férfiak mit szólnának egy szexuális téren ügyetlen nőhöz:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!