Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretemacsokit kérdése:
Hogyan tudnám elérni?
Figyelt kérdés
Igencsak bonyolult helyzet állt elő. Van egy exem akivel békésen, közös megegyezéssel szetvaltak útjaink,bár még utána is talalkozgattunk. Azóta mindketten új kapcsolatba kerültünk. Így is megbeszéltük a dolgokat időnként, mint barátok. Sajnos úgy alakult, hogy én szakítottam a párommal,dr eközben az exem kapcsolata sem fényes. 1 hónapja beszéltünk egymással messengeren, teljesen értelmes dolgokról, rossz hangulat nélkül, majd egyik pillanatról a másikra nem írt vissza. Pár hétre rá írtam neki, hogy kopjak e le? A messenger elküldte az üzenetet, de ő nem kapja meg,én látom, hogy elérhető és hogy megnezi a napi storyjaimat is. Majd felhívtam rá 1 hétre messengeren, de nem vette fel. Ma írtam neki egy smst, hogy ha zavarok mondja meg és nincs semmi baj. És itt jön a baj. Nem tudom, hogy az még az ő száma e vagy sem. Felhivni őszintén szólva nem merem... Én csak szeretném tudni hogy mi van vele, mert fontos nekem,de valahogy ki kell kerülnöm a barátnőjét, hisz lehet ő tiltott és nyomott ki akkor. Kérlek segítsetek. Köszönöm2020. febr. 18. 23:19
1/12 anonim válasza:
Szerintem hagyd békén. Az ex az ex. Ha nagyon akarná, ő el tudna érni téged. Lehet hogy a barátnőjének nem tetszik a barátság a ex-szel, őszintén szólva sztem neked se tetszene ha a párod az exevel csevereszne. Majd keres ha úgy érzi.. Ha írogatsz neki az olyan tapadós érzés... Bantas nélkül mondom mindezt, hiszen nem ismerlek. 😊
2/12 anonim válasza:
Te vagy a csaj, mi? Gondolom az új nő meglátta ezt a minden napos üzenetcserét és leállította. Szüleivel beszélj.
3/12 anonim válasza:
Aki akar az keres aki veled akar lenni az veled fog lenni akkor is ha masnak ez nem tetszik. Ennyi.
4/12 anonim válasza:
Szóval konkluzió szerintem hagyd. Előző voltam.
5/12 anonim válasza:
Vagy a pàrja rájött, hogy ti ketten beszéltek, vagy ő szórakozott veled eddig, vagy csak megunt téged. Hagyd békén. Kapcsolata van. Majd ha nem lesz és érdekled keresni fog.
6/12 anonim válasza:
Ha nagyon akarna akkor keresne téged, szerintem felesleges hívogatnod, gondolom a jelenlegi barátnője sem örül ennek...
7/12 anonim válasza:
De utalom az ilyeneket, mint te kerdezo. Nem ertem minek kell zavarni masik uj kapcsolatat. Neked mar nem kellett, hagyad beken akkor.
8/12 A kérdező kommentje:
Azt hiszem valamit nagyon félreértettetek. Részint nem új a kapcsolata és részint nem azért keresem mert kapcsolatot vagy egyéb mást akarok tőle. Ja és nem minden nap beszéltünk hanem 2-3 havonta kiontottuk a lelkünket. És nem azért kérdeztem, hogy ítélkezzetek, hanem azért, hogy segítsetek. Nem keresném, ha nem lett volna az úgymond eltűnésének körülménye furcsa, csak egy mondatot szeretnék kérdezni tőle, hogy jól van-e? Tehát köszönöm az eddigi válaszokat, és újra megkerdezem. Hogy lehet elérni egy embert olyan esetben, ha messengeren rá van rakva az üzenetek figyelmen kívül hagyasa és a mobilszamaban nem vagyok 100%-ig biztos?
2020. febr. 19. 04:09
9/12 anonim válasza:
Ha új a száma, holtbiztos hogy tudatta volna veled, ha akarta volna hogy tudd. De nem akarta.
Ne haragudj, de meddő próbálkozás az egész. Próbáld meg elengedni, amúgy sincs sok értelme hogy kéthavonta beszéltek, és neki kapcsolata is van, nyilván azzal van elfoglalva.
10/12 anonim válasza:
Leírom én is, hátha a sokadik hozzászólásra megérted: hagyd békén.
Tök mindegy, miért döntött így, de nem akarja már veled tartani a kapcsolatot. Ha meggondolja magát, majd ír, addig pedig ne zaklasd. És ez a "csak azt akarom tudni, jól van-e" duma totál kamu. Én is ezt adtam elő tizenévesen, és rohadtul nem is elégedtem meg ennyivel utána. Láthatóan él, virul, csak veled nem akar már kommunikálni. Tanuld meg tisztelni más emberek döntéseit a magánéletükben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!