Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom elérni hogy elköltözzön?
Nos kiderült hogy a párom a gyerekem apja többször megcsalt egy prostival, ma útjára bocsájtottam volna ha elmenne, de sajnos nem akar.
Ez az én házam és nem közös, szülői örökség. Bár ide van bejelentve. Mit tudok tenni?? Valószínűleg a rendőr sem rakja ki hiszen ide van bejelentve.
Mielőtt bárki nekem esne azzal kapcsolatosan hogy én lennék a sz.r és aki elhanyagolja a férjét mondatokat megelőzve szeretném hangsúlyozni hogy a szex téren nekem egészséges normál igényem van, vele ellentétben aki max 1 szer ha igényli.
Természetesen nem vagyok elhízva visszanyertem a szülés előtt lévő alakom, de ha ez nem is lenne így szava sem lehetne mert neki elég ocsmány kinézete van 32 éves léttére, természetesen ezzel nekem sem volt gondom elfogadtam olyannak amilyen csak most úgy érzem csalódott vagyok hogy pont ő az aki engem megcsalt....nem is akármilyen módon és nem fordítva.
Mindegy, ezt csak leírtam ha túl sok kérdés érkezne ezzel kapcsolatban vagy válasz hogy a nő a hibás mert elhanyagolja, mert elhízott ,mert a gyerek az első, mert leesett a libidó.....
Sajnos ez nehéz dolog. Még egy albérlőt is nehéz kitenni, nemhogy a párodat. Nincs esetleg egy testvéred vagy barátod aki segítene kirakni? Vagy próbáld meg kész tények elé állítani és pakold össze a cuccait.
Egyébként mivel nálad a gyerek és nő vagy, fenyegetőzhetsz azzal hogy feljelented zaklatásért ha nem megy el. Egyik családban szex után a nő erőszakkal vádolta meg a férjét akit el is ítéltek végül... de ezek elég szélsőséges megoldások, főleg a gyerek előtt.
Valóban nehéz ügy lesz, mert be van jelentve. Annyit tudok tanácsolni, hogy olvass utána, mik a jogaid ilyenkor, akár konzultálj is egy jogásszal ha kell. Fontos, hogy képben legyél. Utána pedig megkérném még 1x, hogy csomagoljon, vagy jogi útra lesz tereve az ügy (hátha megjön az esze..)
30n
Nagyon sokan nagyon rosszul tudjátok, annak semmi, de semmi jelentősége nincs, hogy kinek mi a lakcíme. Az nem jogosít fel senkit sem, hogy ott lakjon. Illetve a lakcím hiánya sem jelenti azt, hogy az illető nem jogosult ott lakni. Tessék tájékozódni, mielőtt hülyeségeket mondtok a kérdezőnek.
"a lakcímbejelentés ténye önmagában a lakás használatához fűződő, valamint egyéb vagyoni jogot nem keletkeztet, és nem szüntet meg"
Nem a lakcímkártya léte vagy nemléte a fontos itt. A férjed azért lakhat ott, mert a házastársad. Ha önként nem hajlandó elmenni, akkor sajnos csak a bírósági út van. Viszont az szinte 100%, hogy kötelezni fogják az elköltözésre, hiszen az örökség egyértelműen különvagyon, azaz csak a tiéd. (kivéve, ha tudja bizonyítani, hogy közösen újítottátok fel, bővítettétek, stb.)
7-es írja jól, ez nem ilyen könnyű, pláne, hogy a férje.
Ezért is írtam, hogy tájékozódjon a jogairól, mert könnyen per lehet ebből (100% hogy a férjnek mennie kell, de ahhoz szerintem a válási papírokat is be kell nyújtani).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!