Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudom elérni hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom elérni hogy elköltözzön?

Figyelt kérdés

Nos kiderült hogy a párom a gyerekem apja többször megcsalt egy prostival, ma útjára bocsájtottam volna ha elmenne, de sajnos nem akar.

Ez az én házam és nem közös, szülői örökség. Bár ide van bejelentve. Mit tudok tenni?? Valószínűleg a rendőr sem rakja ki hiszen ide van bejelentve.

Mielőtt bárki nekem esne azzal kapcsolatosan hogy én lennék a sz.r és aki elhanyagolja a férjét mondatokat megelőzve szeretném hangsúlyozni hogy a szex téren nekem egészséges normál igényem van, vele ellentétben aki max 1 szer ha igényli.

Természetesen nem vagyok elhízva visszanyertem a szülés előtt lévő alakom, de ha ez nem is lenne így szava sem lehetne mert neki elég ocsmány kinézete van 32 éves léttére, természetesen ezzel nekem sem volt gondom elfogadtam olyannak amilyen csak most úgy érzem csalódott vagyok hogy pont ő az aki engem megcsalt....nem is akármilyen módon és nem fordítva.

Mindegy, ezt csak leírtam ha túl sok kérdés érkezne ezzel kapcsolatban vagy válasz hogy a nő a hibás mert elhanyagolja, mert elhízott ,mert a gyerek az első, mert leesett a libidó.....

2019. nov. 5. 10:31
1 2
 11/13 Zsoltmester ***** válasza:
100%

Akié a ház az azt jelent be és azt jelent ki akit akar. Ha valakinek nincs bejelentett lakcíme az adott ingatlanba, onnantól kezdve magánlaksértést követ el, ha tulajdonos nem egyezik bele az ott tartózkodásába. Nagyon is fontos hogy van e lakcímkártyája.

A belinkelt jogszabály sem állítja ennek az ellenkezőjét, Sőt világosan leírja hogy a tulajdonos beleegyezése szükséges a bejelentéshez a kijelentéshez pedig nyilvánvalóan nem szükséges a tulajdonoson kívül senkinek a beleegyezése.

2019. nov. 5. 13:29
 12/13 Zsoltmester ***** válasza:
Ja és továbbra sincs semmi jelentősége annak,hogy a férje, mert mint írta is az ingatlan nem közös és a házasság elött szerzett illetve az örökölt vagyon sosem lesz közös, hanem különvagyonnak számít.
2019. nov. 5. 13:55
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Kényszerkijelentés, zárcsere, cuccok kipakolása a lakásból.

Nemhivatalosan a rendőrségen egy nyomozó mondta nekem annó egy problémás lakónál, hogy ezeket csináljam, ő nem volt bejelentve. Megcsináltam és vége volt az ügynek, volt kis fenyegetőzés,... de nem érdekelt, azt hitte megijedek.

Nektek közös gyereketek van, de nyugodtan tedd ki, ha képes volt prostizni, fére d.ugni, a pénzt másra költeni akkor keressen másik helyet ahol ezt intézheti, de ne a te lakásodban lakjon, költse albérletre és gyerektartásra a maradék pénzét.

2019. nov. 5. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!