Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A főnököm félreérthető jeleket küld?
Nem rég kezdtem el betanulni egy cégnél, asszisztensi pozícióban. A felettesem nemrég lett áthelyezve ide Olaszországból.
Butaság lenne tagadni, nagyon is jól néz ki, ezt tudja is magáról..fiatal és jó a kisugárzása, de nem gondoltam ebbe többet mivel végülis ő az egyik főnököm. Ő viszont amikor ketten vagyunk flörtöl, dicsér, bókol, hogy pl jól áll a szoknya, magassarkú, egyszer viccesen megjegyezte hogy nem kell ám nyakig begombolni az inget, meg hogy szerencse hogy nem hosszabb szoknyát hordok... ezekre válaszul csak nevetni szoktam aztán általában poénkodok valamit.
A múltkor meghívott ebédelni. Nem gondoltam hogy ez furcsa, mert a cégtől mentünk együtt, ebédidőben, de sok személyes dologról is kérdezgetett, pl hogy van e barátom, illetve az asztalnál a kezét a combomra tette egyszer, de közben beszélt tovább meg nevetett, én meg azt se tudtam hogyan reagáljak hirtelen, vagy hogy ezt hogy értelmezzem.
Azt is mondta hogy többször is eljárhatnánk együtt ebédelni, illetve munkaidőn kívül is szívesen szán rám időt. Én meg bólogattam, de kicsit zavarba jöttem nem tudom mennyire van helyén ha munkahelyen kívül találkozunk.
Most nem tudom eldönteni, hogy nyomul vagy csak közvetlen? Vagy lehet hogy minden olasz ilyen gyárilag?!:’D
Szerintetek mit lehet ezzel kezdeni? Szólni vagy rákérdezni nem akarnék mert olyan kínos lenne, de nem szeretnék átlépni egy határt ha pl elmegyek vele munka után valahova.
Illetve nem tudom lehet e ebből bajom, ha másnak is szemet szúr esetleg..
Köszi a válaszokat, véleményeket! 22L
Ismét felvetette az ötletet hogy menjünk el munka után valamerre. Én lepattintottam, mondtam nem jó ötlet szerintem, persze megkérdezte miért hiszen korábban támogattam. Mondtam neki hogy nem gondoltam át és szerintem ne menjen át ez a kapcsolat annyira közvetlenbe.
Egyébként kicsit úgy tűnt mintha nem érdekelte volna mit mondok, annak ellenére hogy rám hagyta... ugyanis utána ugyanúgy bókolt meg ma is hívott ebédelni, illetve mondott egy olyat hogy szerencse hogy nincs barátom mert ha lenne már borzasztóan féltékeny lenne...
tényleg nem tudom hova tenni, egész érthetően elmagyaráztam neki hogy ne vigyük ezt a kapcsolatot munkán kívülre de szerintem nem fogta fel😂😂
Hat azért mert a fonokom. Nagyon ciki lenne ha csak arra kellenék hogy megfektessen, meg annyi rosszat hallani, utána ki tudja mi lenne a munkámmal... bejön, bejön persze csak próbálom végiggondolni logikusan hogy minek mi lehet a következménye.
34: igen, nekem is van egy olasz ismerősöm (főnin kívül), ő is ilyen. Lehet ez valami génhiba naluk akkor🤣
Igen, raadasul most nagyon jó iranyba is haladok, egyre több mindent bíznak rám, lehet nem kellene most egy ilyet bejátszani.
Ha pedig esetleg komolyak a szándékai az idővel úgyis kiderülne és tudnánk beszélni róla, de nem szeretnek kihasználva lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!