Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A főnököm félreérthető jeleket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A főnököm félreérthető jeleket küld?

Figyelt kérdés

Nem rég kezdtem el betanulni egy cégnél, asszisztensi pozícióban. A felettesem nemrég lett áthelyezve ide Olaszországból.

Butaság lenne tagadni, nagyon is jól néz ki, ezt tudja is magáról..fiatal és jó a kisugárzása, de nem gondoltam ebbe többet mivel végülis ő az egyik főnököm. Ő viszont amikor ketten vagyunk flörtöl, dicsér, bókol, hogy pl jól áll a szoknya, magassarkú, egyszer viccesen megjegyezte hogy nem kell ám nyakig begombolni az inget, meg hogy szerencse hogy nem hosszabb szoknyát hordok... ezekre válaszul csak nevetni szoktam aztán általában poénkodok valamit.

A múltkor meghívott ebédelni. Nem gondoltam hogy ez furcsa, mert a cégtől mentünk együtt, ebédidőben, de sok személyes dologról is kérdezgetett, pl hogy van e barátom, illetve az asztalnál a kezét a combomra tette egyszer, de közben beszélt tovább meg nevetett, én meg azt se tudtam hogyan reagáljak hirtelen, vagy hogy ezt hogy értelmezzem.

Azt is mondta hogy többször is eljárhatnánk együtt ebédelni, illetve munkaidőn kívül is szívesen szán rám időt. Én meg bólogattam, de kicsit zavarba jöttem nem tudom mennyire van helyén ha munkahelyen kívül találkozunk.

Most nem tudom eldönteni, hogy nyomul vagy csak közvetlen? Vagy lehet hogy minden olasz ilyen gyárilag?!:’D

Szerintetek mit lehet ezzel kezdeni? Szólni vagy rákérdezni nem akarnék mert olyan kínos lenne, de nem szeretnék átlépni egy határt ha pl elmegyek vele munka után valahova.

Illetve nem tudom lehet e ebből bajom, ha másnak is szemet szúr esetleg..

Köszi a válaszokat, véleményeket! 22L

2020. okt. 26. 00:18
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Ne rontsd el az életed egy kalandért! Ha lefekszel vele, lőttek az állásodnak!!!!
2020. okt. 26. 14:26
 22/39 A kérdező kommentje:
Jó azért az életemet nem rontanám el...:D de az állásom miatt aggódok én is.
2020. okt. 26. 14:45
 23/39 anonim ***** válasza:
100%
csak képzeld el, hogy holnap jön egy új huszonéves csaj és annak is így csapja majd a szelet. Ezek után vonzó lenne még számodra? Nem te vagy az első és nem te vagy az utolsó sem. Én akármilyen helyre mentem, mindenhol egyből elkezdtek rám nyomulni a pasik, de én kivártam. Egy évet ha vársz, kiderül ki milyen ember is a cégnél. Vicces volt látni mikor egy pasas rám nyomult de én kedvesen lekoptttam,egy hónap múlva kiderólt hogy van csaja, aztán jött egy újabb lány a csapatba, jól megfektette a csaj meg ott sírt a vállamon, hogy de miéert nem mondta neki senki hogy ennek a pasinak már jegyese van. Szánalmas volt látni ahogy az új lányok mind beleestek a hülye pasik kelepcéibe. Gondold el, hogy egy nő, aki már régebb óta van ott, most ugyanúgy néz rád és magában megjegyzi, na vajon ez is ugyanolyan hülye lesz-e majd mint az előzők. Ha a pasi normális, egy év múlva is az lesz, minek és hova sietsz. koncentrálj a munkádra. havi több százezret kockáztatsz azért hogy egy pasas ingyen dughasson veled meg jól kihazsnáljon. szoruljon már beléd egy kis feminizmus...
2020. okt. 27. 15:28
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
Az olasz pasik alapból ilyenek, minden nőnek csapják a szelet amíg lélegeznek. Szóval biztos hogy vonzó vagy, de ez nem neked szól, minden nővel ezt teszi hidd el.
2020. okt. 27. 16:11
 25/39 anonim ***** válasza:
0%
22 évesen menő cégnél.. na mesélj drága kiknek kaptad be ?
2020. okt. 27. 21:36
 26/39 A kérdező kommentje:
Már megbocsáss de miért lehetetlen az hogy felvettek ennyi idősen egy multihoz? Saját magam értem el mindezt, tanultam és jó munkaerő vagyok.
2020. okt. 27. 22:16
 27/39 anonim ***** válasza:
100%
#25: simán lehetséges, több egyetemi csoporttársamat felvették (nyelvtudással). Nyilván nem manager-szintű állásokra, "csak" irodakukacnak, sokaknak nem is fizettek, de onnét lehet feljebb masírozni.
2020. okt. 27. 23:58
 28/39 A kérdező kommentje:
Így van, én is kétnyelvű pozícióban dolgozom és nem mellesleg nem “csak” adminisztrátori beosztásban, jól is fizetnek és valóban innen lehet feljebb lépkedni. De gondolom a kedves 25-ös gondolkodni már nem szokott csak általánosítani, szerinte a fiatal nők csakis más hatan felkapaszkodva érhetnek el bármit is..
2020. okt. 28. 12:59
 29/39 anonim ***** válasza:
Jolvan azert, szerintem sem kene lehordani a kerdezot, azert mert kicsit naiv, meg lehet jo allasa. Barmily meglepo lehet Magyaroszagon pusztan tanulassal karriert epiteni...
2020. okt. 29. 01:20
 30/39 anonim ***** válasza:
Kérdező, a főnököd most hogy viselkedik?
2020. okt. 29. 12:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!