Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A főnököm félreérthető jeleket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A főnököm félreérthető jeleket küld?

Figyelt kérdés

Nem rég kezdtem el betanulni egy cégnél, asszisztensi pozícióban. A felettesem nemrég lett áthelyezve ide Olaszországból.

Butaság lenne tagadni, nagyon is jól néz ki, ezt tudja is magáról..fiatal és jó a kisugárzása, de nem gondoltam ebbe többet mivel végülis ő az egyik főnököm. Ő viszont amikor ketten vagyunk flörtöl, dicsér, bókol, hogy pl jól áll a szoknya, magassarkú, egyszer viccesen megjegyezte hogy nem kell ám nyakig begombolni az inget, meg hogy szerencse hogy nem hosszabb szoknyát hordok... ezekre válaszul csak nevetni szoktam aztán általában poénkodok valamit.

A múltkor meghívott ebédelni. Nem gondoltam hogy ez furcsa, mert a cégtől mentünk együtt, ebédidőben, de sok személyes dologról is kérdezgetett, pl hogy van e barátom, illetve az asztalnál a kezét a combomra tette egyszer, de közben beszélt tovább meg nevetett, én meg azt se tudtam hogyan reagáljak hirtelen, vagy hogy ezt hogy értelmezzem.

Azt is mondta hogy többször is eljárhatnánk együtt ebédelni, illetve munkaidőn kívül is szívesen szán rám időt. Én meg bólogattam, de kicsit zavarba jöttem nem tudom mennyire van helyén ha munkahelyen kívül találkozunk.

Most nem tudom eldönteni, hogy nyomul vagy csak közvetlen? Vagy lehet hogy minden olasz ilyen gyárilag?!:’D

Szerintetek mit lehet ezzel kezdeni? Szólni vagy rákérdezni nem akarnék mert olyan kínos lenne, de nem szeretnék átlépni egy határt ha pl elmegyek vele munka után valahova.

Illetve nem tudom lehet e ebből bajom, ha másnak is szemet szúr esetleg..

Köszi a válaszokat, véleményeket! 22L

2020. okt. 26. 00:18
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
91%
Nyomul,ez egyértelmű,viszont ha nem akarsz tőle semmit akkor ne hagyd hogy tapizzon, szólj rá!
2020. okt. 26. 00:23
 2/39 anonim ***** válasza:
92%

Tapasztalatlan vagy.

Be akar cserkészni. Kell a skalpod. Ennyi.

Se nem kevesebb, se nem több.

Ha nagyon nyomulna, finoman ejts szót a barátodról,

hogy munka után vár téged. Vagy valami ilyesmi.

Okosan, tartózkodóan, három lépés távolság.

Megköszönöd a kedves bókod, jól esik, a vőlegényed is ezt mondja.

És máris áttérsz a munka témára. Ezt minden alkalommal megteszed,

amikor akcióba lépne.

Kizárólag a munkára koncentrálj, különben egy-két forduló után rövid időn belül kifelé áll a rúd.

Ne légy naiv.

2020. okt. 26. 00:25
 3/39 anonim ***** válasza:
90%

"az asztalnál a kezét a combomra tette egyszer, (...) azt se tudtam hogyan reagáljak hirtelen, vagy hogy ezt hogy értelmezzem."

Mégis, szerinted hogyan?

Én arrébb ültem volna, hogy érezze, ez nem megy.

És megköszönném a kedves gesztust, remélem, hogy én is

viszonozhatom a meghívását, de egyelőre a barátommal

még nem tudjuk meghívni, mert éppen lakást akarunk bérelni.

Nőj föl!

Le akar fektetni, a fizetséged 1-2 vacsora.

2020. okt. 26. 00:27
 4/39 anonim ***** válasza:
87%

Először is tisztázd magadban, hogy mit akarsz tőle, majd ennek megfelelően viselkedj.

Az én véleményem az, hogy a főnököd bőven átlépte a szexuális zaklatás határát. Legalábbis itt, ahol én élek és dolgozom, ez a viselkedés nem lenne megengedett és tolerált. Ha nem akarsz tőle semmit, akkor legközelebb jelezd ezt neki udvariasan, de egyértelműen. Pl. ha megérint valahol, akkor fogd meg a karját és húzd el magadtól és mondd azt neki, hogy te ezt nem szeretnéd.

2020. okt. 26. 00:28
 5/39 anonim ***** válasza:
84%
Ő hány éves? Nem lehet, hogy otthon várja a felesége/barátnője? Elég egyértelmű, hogy csak kalandot akar.
2020. okt. 26. 00:30
 6/39 anonim ***** válasza:
89%

Az olaszokra jellemző, derűs, sármos, mosolygós, nyomulós, link.

A 70-es években sok olasz munkanélküli jött Magyarországra nyaralni,

mert az ottai segélyből itt vidáman megélt, dőzsölt egy hónapig a Balatonnál, és nyomultak rájuk a buta liba magyar lányok, mert az "olasz majd elveszi őket feleségül, és majd a gazdag NYugaton fognak élni".

Ezt nevezték digózásnak.

A magyar lányok csinosak, szépek, az olaszok szeretik a magyar lányokat.

Főleg lefektetni. Más nép, más kultúra, más szokásokkal, más temperamentum.

Ne dőlj be.

Elegánsan, kedvesen építsd le, és kizárólag a munkáról beszélgess vele.

2020. okt. 26. 00:32
 7/39 anonim ***** válasza:
73%
Ha akarsz dugni vele, akkor hajra.
2020. okt. 26. 00:33
 8/39 anonim ***** válasza:
64%

Bocs, de egy szégyen vagy, már ha nem kamu a kérdés. Igazi buta liba.

"Most nem tudom eldönteni, hogy nyomul vagy csak közvetlen? "

Mert mi a francot nem tudsz ezen eldönteni? :D

Tudod mi a baj? Hogy a buta, önbecsüléssel és szakmaisággal nem rendelkező fajtád miatt zaklatnak másokat is. Sokan vagytok ilyenek, és azt hiszik miattatok, hogy bárkivel meg lehet ezt tenni, és rendesen haza tudja vágni normális embereknek a munkahelyi légkört.

Kis eszed lenne, már jelentenéd a HR-en, nem itt vihorásznál nedves altesttel.

Amúgy egy pillanatra se hidd, hogy bármi komolyabbra kellenél, először is, tényleg sok olasz gyárilag ilyen (nekem is olasz főnököm van, és ő is átlép néha határokat), másrészt meg ilyen buta nő teljesen vállalhatatlan.

2020. okt. 26. 00:52
 9/39 anonim ***** válasza:
80%
Meg akar dugni.
2020. okt. 26. 00:55
 10/39 A kérdező kommentje:

Hat kinézetre max 26-27 lehet.

Jó, valóban tapasztalatlan vagyok, ez a második munkahelyem, plusz férfiak terén sem állok szakértő szinten... én igazából csak próbáltam nem úgy fogadni a megjegyzéseket, hogy egyből hátsó szándékot keresek, mondjuk amikor megfogta a combom nyilván elgondolkoztam, de nem akartam bekategorizálni.

Azt nem tudom van e felesége vagy ilyesmi. Az teny hogy mindenkivel közvetlen és barátságos, de azt nem láttam hogy más lánnyal is ilyen lenne, engem meg folyton bámul.

Ha nem lenne a főnököm elmennék vele szívesen beülni valahova de így azért kicsit más a helyzet.. és ciki lenne ha lenne valami utána meg együtt dolgoznánk.

2020. okt. 26. 00:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!