Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A főnököm félreérthető jeleket küld?
Nem rég kezdtem el betanulni egy cégnél, asszisztensi pozícióban. A felettesem nemrég lett áthelyezve ide Olaszországból.
Butaság lenne tagadni, nagyon is jól néz ki, ezt tudja is magáról..fiatal és jó a kisugárzása, de nem gondoltam ebbe többet mivel végülis ő az egyik főnököm. Ő viszont amikor ketten vagyunk flörtöl, dicsér, bókol, hogy pl jól áll a szoknya, magassarkú, egyszer viccesen megjegyezte hogy nem kell ám nyakig begombolni az inget, meg hogy szerencse hogy nem hosszabb szoknyát hordok... ezekre válaszul csak nevetni szoktam aztán általában poénkodok valamit.
A múltkor meghívott ebédelni. Nem gondoltam hogy ez furcsa, mert a cégtől mentünk együtt, ebédidőben, de sok személyes dologról is kérdezgetett, pl hogy van e barátom, illetve az asztalnál a kezét a combomra tette egyszer, de közben beszélt tovább meg nevetett, én meg azt se tudtam hogyan reagáljak hirtelen, vagy hogy ezt hogy értelmezzem.
Azt is mondta hogy többször is eljárhatnánk együtt ebédelni, illetve munkaidőn kívül is szívesen szán rám időt. Én meg bólogattam, de kicsit zavarba jöttem nem tudom mennyire van helyén ha munkahelyen kívül találkozunk.
Most nem tudom eldönteni, hogy nyomul vagy csak közvetlen? Vagy lehet hogy minden olasz ilyen gyárilag?!:’D
Szerintetek mit lehet ezzel kezdeni? Szólni vagy rákérdezni nem akarnék mert olyan kínos lenne, de nem szeretnék átlépni egy határt ha pl elmegyek vele munka után valahova.
Illetve nem tudom lehet e ebből bajom, ha másnak is szemet szúr esetleg..
Köszi a válaszokat, véleményeket! 22L
Ezt neked kell el dönteni,akarsz tőle valamit vagy nem?
Ha nem akkor fogadd meg az előttem lévők tanácsait.
Ahogy olvasom az írásodból tetszik neked,második lehetőség pedig el járogatsz vele ha ezt te is akarod,jól érzitek magatokat aztán majd alakul.
Ha a második opciót választod akkor fogadd el azt hogy nem tudod biztosan mi sülhet ki belőle pontosan?
Lehet hogy egy szerelmi románc lesz, de az is lehet hogy csak le fekszetek egymással aztán tovább áll,ha nem bánod hogy csak lehet 1 éjszakás kalandot akar akkor semmi gond, remélem érted?
Akkor nyugodtan meg lehet próbálni,egyébként is csak egyszer élünk szóval ha van hozzá kedved akkor tarts vele aztán élvezd az életet.
Jó tanács ne add magadat könnyen,lássa rajtad hogy egy erős nő vagy aki nem megvehető, csókkal minimum 2-3 hetet várj, először ismerd meg, szexet csak karácsonykor adj neki ha egy komoly kapcsolatra vágysz, ha nem akarsz kapcsolatott akkor akár azonnal is rá startolhatsz.
Sok sikert.
Tapasztalatból mondom, hogy egy felnőtt érett ember, aki komolyan érdeklődik irántad és tetszel neki, az nem így fogja kifejezni magát. Még ha látja is rajtad, hogy naiv vagy és tapasztalatlan, vár és szépen lassan közelít.
A főnököd meg akar dugni, tetszel neki, de szerintem a szexen kívül az ég világon semmit nem akar tőled. Persze lehet, hogy ez így nem teljesen igaz, de abból amit írtál, hogy ő a felettesed, azt gondolom hogy csak munkában látod, tehát nem egymás megismerésére alkalmas hely. Ha sokan látnak majd titeket együtt, abból pletyka indul, ha hagyod is neki az egy éjszakás kalandot, ez nagyon elcsúnyulhat, szerintem a főnököd gerinc nélkül el fogja intézni, hogy kint legyen a seneked az utcán.
Nehéz ebben a helyzetben, hiszen vissza is élhet azzal, ha nemet mondasz neki. Mindenesetre remélem hogy jól alakul majd, ésszel dönts.
Köszönöm a sok segítőkész választ!
Többen is írtátok és erősen benne van a pakliban hogy csak meg akar fektetni... az az igazság hogy ha nem is ettől, de attól jobban tartok mi lenne utána, hogy viselkedne vagy mi van ha valaki megtudná. Bár nagy multi cégről van szó, nem egy kis 15 fős családiról, akkor is tudjuk hogy megy ez, kapásból van két kolléganőm akik mindenkiről mindent tudnak és pletykálnak.
Mint írtam ugye ő sem közömbös számomra, sőt... így azt gondolom magamnak is köszönhetem hogy ez a helyzet eddig “fajult”, mert túl közvetlen voltam és a megjegyzéseinél is úgy tűnhetett, hogy pozitívan reagálok. Tehát egyelőre marad a dilemma, hogy mit kezdjek ezzel, ma úgyis lesz meetingünk, meglátom hogyan viselkedik.
Egyébként nincs most komoly kapcsolatom, és első sorban az lenne a cél, de mint írtátok elég valoszinutlen, hogy ő is így gondolkodik.
16-osnak meg köszi a kedves jelzőt, és nem feküdtem be semmilyen gazdag idegen alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!