Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan rázzam le a csávót,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan rázzam le a csávót, aki szerelmes lett, de nekem nem tetszik?

Figyelt kérdés
Koliban megismertem egy srácot 2 hónapja, és az elején tetszett, vonzódtam hozzá. Egyre több időt töltöttünk együtt. Meghívott néha kávéra, gyorséttermeztünk párszor (ilyenkor mindenki a sajátját fizette). Viszont biztos voltam benne, hogy nem akarok kapcsolatot, hanem csak szórakozni akarok valakivel, és különben sem volt valami egetrengető fickó. Félreértések elkerülése végett nyíltan elmondtam neki, hogy nem szeretnék kapcsolatot, csak kavarni akarok, ameddig jól esik. Beleegyezett. A kavarással egészen addig jutottunk, amíg le ne feküdtünk. Bár húztam a számat kicsit, nem voltam benne biztos, hogy akarom - e, de hajtott a kíváncsiság. Ezután pedig azt hiszem szerelmes lett a csávó, folyamatosan a társaságom kereste, és 024-ben a nyakamon lógott volna. Én pedig teljesen kiábrándultam, meguntam a kavarást. Ezután is hívott kávézóba, de lemondtam neki, és észrevehetően távolodtam tőle, zavart már, ha megérint, vagy csókot kér. Kérdezgette, hogy miért vagyok vele ilyen távolságtartó, és leírtam, hogy sajnos én már meguntam a kavarást, nem vonzódok hozzá, és részemről ennyi volt. Illetve az is zavart, hogy mindenki a koliban arról pletykált, hogy mi van közöttünk,és véget akartam ennek vetni. 1 hétig ment a huzavona még, próbált velem többet beszélni, mindig lecsapott rám, ha véletlenül meglátott valahol a kolin belül. Tegnap összekaptam vele kicsit, és ismét leírtam, hogy sajnos eltávolodtam tőle, nem tudok az érzéseimnek parancsolni, és nem akarom ezt az egész "kapcsolatot" folytatni. Ő pedig ezután jött a nyálas szöveggel, hogy ő boldoggá tudna engem tenni,vigyázna rám és megadna mindent, nagyon hiányzok neki, nagyon fontos vagyok, csak adjak neki egy esélyt, menjek vele randira. Ezután már nagyon kiakadtam, hogy őszintén elmondtam, hogy nekem csak kavarásra kell ő, nincsenek érzéseim felé, és beleegyezett az elején, hogy jó, ő sem akar kapcsolatot, most pedig könyörög nekem, én pedig kitoltam saját magammal, mert azt hittem fel tudja fogni, hogy mit jelent a kavarás... Nem akarom megbántani, de ennél finomabban nem tudom hogy megfogalmazni, hogy hagyjon békén. Mit tegyek? Már arra is gondoltam, hogy letiltom, de akkor meg az ajtómon fog kopogtatni.
2020. okt. 24. 11:21
1 2
 1/14 Noren1989 ***** válasza:
57%

"Kicsi a pötsöd és szarul dugsz!"

Ettől àltalàban lekopnak.

2020. okt. 24. 11:35
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Viselkedj vele szemben továbbra is hidegen.

Válaszolj, ha kérdez, de ne sértsd meg az önérzetét. Idővel majd belátja, hogy nincs további értelme.

2020. okt. 24. 11:38
 3/14 anonim ***** válasza:

Ez benne van, hogy valaki beleszeret a másikba, ezen nem kellene felháborodni :D

Szerintem nem kell megbántanod, csak tarts távolságot, meg mondd el neki amiket eddig, hogy volt egy kis vonzalom benned, de csak ennyi és elmúlt és mostmár nem tudsz ezzel mit kezdeni, nem jó neked, ha próbálkozik, mert már nincs benned vonzalom.

Amúgy le is írhatnád akkor lehet jobban megérti.

2020. okt. 24. 11:46
 4/14 anonim ***** válasza:
90%
Jó tudni, hogy nekem sem kell bűntudatot éreznem, amikor ilyeneket csinálok a nőkkel.
2020. okt. 24. 11:47
 5/14 anonim ***** válasza:
63%
Nőként pont ez jutott eszembe, amit a 4-es ír, hogy amikor ezt egy férfi csinálja, akkor le van hordva mindennek. Ami amúgy jogos, csak furcsa, hogy csajok is tudnak ilyen trógerek lenni, és mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne az egész. Természetesen jogod van valakinek nemet mondani, csak kár húzni előtte az agyát hónapokig, aztán csodálkozol, hogy szerelmes lett beléd. Mondjuk ezen én is csodálkozom. 27N
2020. okt. 24. 12:53
 6/14 anonim ***** válasza:
59%

#5, az a gond, hogy ti nőként nem ismeritek a többi nőt, milyen szintű aljasságra képes néhány.

Aztán amikor mi férfiak szídjuk a nőket, magatokra veszitek, akik nem csináltak semmit.

Nézd az investigation discoveryt, mire képesek az USA-ban a nők.

2020. okt. 24. 13:25
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
#4: de ebben akkor az is benne van, hogy te is ugyanilyen őszintén elmondod már a legelején, hogy kavaráson kívül semmi mást nem tudsz vele elképzelni?
2020. okt. 24. 13:49
 8/14 A kérdező kommentje:
Tehát a félreértések elkerülése végett, és mielőtt még mindenki egymásnak ugrik, a csávó úgy folytatta az ismerkedést, hogy tudta jól, hogy nálam a kavarásnál többre ne számítson. Akkor nekem is bűntudatom lenne, ha hónapokig húznám az agyát, és dobtam volna, de nem ez történt. Ő pedig még nem is volt őszinte velem, mert ha neki a kavarásnál több kellett volna, akkor már rögtön az első napokban ignorálom, és nem húzzuk eddig az egészet.
2020. okt. 24. 14:53
 9/14 anonim ***** válasza:
25%
Nehogymár ő legyen a hibás te szerecsétlen! Te játszod itt az elérhetetlen szűz k*rvát! Amit főztél edd is meg, remélem visszakapod!
2020. okt. 24. 15:09
 10/14 anonim ***** válasza:

8.

Arra nem készülhet fel az ember, ha az akarata ellenére szerelmes lesz. Te sem irányítod azt, hogy kibe és mikor szeretsz bele, vagy nem. Más sem tudja. Akkor sem, ha eredetileg nem tervezte és neki is mások voltak a szándékai.

2020. okt. 24. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!