Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képtelen vagyok a következő szintre lépni a lányoknál, megrekedek a "legyünk csak barátok szintnél". Hogyan tudnék változtatni a dolgon? 17F
Ezt nem igazán értem, hogy legyünk csak barátok, mert nálam mindig úgy volt, hogy 1, szimplán haverkodtam és tényleg nem akartam semmit sem az adott hölgytől, full laza voltam, aztán a lány változott meg és ő tett célzásokat ill adta a jeleket, hogy lehetne köztünk több is. Aztán még én voltam a töketlen, mert nem döntöttem meg, hiszen csak haver:D
2. udvaroltam, de akkor már egyből letisztáztam, hogy bejövős a lány és nem mint emberhez hanem mint nőhöz közeledek. pl egyből bók, meghívás vmire már az összeismerkedés pillanatában amit nem baj ha visszautasít, de tudja mi a képlet. Különben sem az a cél, hogy elfogadja pl a kávét 5 perc ismerkedés után az a cél tudja mint férfi közeledek a nőhöz.
Legyünk csak barátok? Ha a férfi ember mint nőhöz közeledik a másik nemhez ez a mondat nem hangzik el soha, mert egyértelmű az első perctől, hogy barátkozásról szó sincs. Legközelebb légy egyértelműbb. Honnan tudja szegény kislány mit szeretnél ha jól elbeszélgetsz vele pl a fociról? Sok sikert!
27/F
Fogalmi zavar van itt... a "barát" illetve a "csakbarát" az NAGYON nem ugyanazt jelenti... Lánynál ha "csak barát" vagy, az azt jelenti hogy nem tetszel neki, és nem akar tőled semmit. Viszont mivel nem akar bunkó lenni és megbántani (ők így gondolják, persze azt nem veszik észre hogy ez sokkal rosszabb), ezért beszélget veled, és a minimális udvariasságot megtartja.
Szóval, ha amúgy jól el lehet veled beszélgetni, mégis mindig "csakbarát" vagy, akkor nem nézel ki jól. Persze ezt a nők nem fogják így kimondani a szemedbe, mert a természetüktől ellentétes hogy ilyen kérdésben őszinték legyenek (tisztelet a kivételnek). Szóval fogyj le, gyúrjál, meg öltözködj igényesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!