Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a férfiak? Egyszerre több lánynak írja ugyanazokat, mindegyikünk bejön neki, összejönne bármelyikünkkel, lent 👇
Társkereső - csevegő oldal.
Van egy pasi. Regisztrálva vagyok én is. Pár hónapja csevegünk már...
Nemrégen
Megkértem pár barátnőmet akik szintén fenn vannak az oldalon kíváncsiságból írjanak már rá a pasira, egy sziát hogy reagál vajon a pasi.
Hát kéremszépen, az összes barátnőmnek ugyanazt írta mint nekem. Például szívecskék, gyönyörű vagy, találkozni szeretnék veled, stb.. stb...
Miért ilyenek a férfiak?
Most ha teszem azt a barátnőim vissza reagálának a szívecskés üzeneteire a pasinak, és a pasi udvarló üzeneteire, akkor vajon hány csajjal lenne együtt a pasi?!
Komolyan kérdezem ezt hogyan gondoljátok férfiak?!
"+Pár hónapja csevegünk már..."
Ha valaki ismerkedni akar tényleg, minek hónapokon át csak beszélgetni? Rég randiznotok kellett volna.
A pasi égbekiáltó bűne az, hogy több nőnél is próbáélkozik, miközben a kérdező is csak hülyíti hónapok óta, hisz még nem találkoztak.
A kérdező megrekedt a 15 évesek szintjén, de nem csodálkoznék, ha egy 30 körüli nő lenne.
Az én párom is rám küldte az egyik (csinos) barátnőjét a kapcsolatunk elején.
Semmit nem tudtam róla, csak annyit mondtam, hogy most van valakim, ha esetleg nem jönne össze majd keresem...
De első 2-3 randiig, volt hogy én is több irányba futottam.
Bár ez nem olyan egyszerű a valós életben, mint a neten.
Mert ha épp elmész az egyikkel valahova, és össze futsz a másikkal, két tenyér lenyomat lehet a jutalom az arcon.
Jol irtak korábban, teljesen alaptalanul hisztizel. Beszelgetsz egy ismeretlennel az interneten, SEMMI kozod hozza hogy kivel beszel rajtad kívül. Sőt, meg csak nem is a srac irt a tobbi nonek, TE kuldted ra őket. Miert kene mindenkit elutasitania a kedvedert, miközben meg egy randitok sem volt es fogalmatok sincs hogy osszeilletek-e? Nem tartozik neked semmivel.
Azon meg nem kell meglepodni hogy több nőnek ir, a netes tarskereses ferfikent nez ki hogy elkuldesz 10 uzenetet, valaszol 6, beszelgetes kozben 4 felszivodik, 2 randi talan összejön. Egyszerűen nem eri meg 1 nőbe invesztálni az időt/energiat mert barmikor felszívódhat es ezzel karba vesz az egesz. Ez tényleg a ferfuak hibaja?
A sztoriban csak az a fura hogy miert csevegtek honapokig talalkozas helyett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!