Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon bejön egy pasi ott ahol dolgozom,nem munkatárs. Kezdetben még nézett sokat most már csak néha látom.Azt vettem észre, hogy eléggé csajozós, és annyira frusztrál ha látom, hogy épp nevetgél vkivel.Mit tehetnék, hogy eltűnjön ez az érzés?
Introvertált vagyok és kissé szociális fóbiás is.
Még nem is beszéltünk egymással.
Tutira bejöttem neki mert láttam ahogyan rám nézett. Viszont én nem mertem bátorítani.
Úgyhogy most ahhoz szeretnék tippeket, hogyan verjem ki a fejemből ha sokszor látom, és hogy ne zavarjon ha előttem csajozik?
A munkára koncentrálsz, nem nézel oda, ignorálod, ha pedig eszedbe jut, akkor másfelé tereled a gondolataidat - akárhova, ami érdekel.
A szociális fóbiával azért érdemes lenne foglalkozni a jövőben, mert az se megoldás ha mindig bezárkózol.
Velem nem csinált semmit sajnos, csak nézegetett, nemúgy mint a többi lánnyal, akikkel folyton flörtölget. De mégis zavar.
Pont azon vagyok, hogy uaolyan legyen számomra mint bárki más.
Tipikus felső 10%-os alfahím. Minden nőt megdug, akit lehet. Dobd oda te is magad!
Felháborítónak tartom, hogy a nők többsége is milyen ösztönlény módjára viselkedik, miközben a férfiakat vádolják ugyanezzel.
"A ferfiaknak csak a szex kell!" Talán igaz, talán nem, de az biztos, hogy a többségnél ez a legfontosabb, annak a bizonyos top 10%-nak pedig az egyetlen dolog, ami kell.
Akkor min vagytok kiakadva, ha azt mondom, hogy a nőknek meg csak ebbe a top 10%-ba tartozó férfi kell? Talán igaz, talán nem, de az biztos, hogy a többség gondolkodás nélkül odadobja magát egy ilyennek, ha adódik rá lehetősége.
Ne felejtsetek el lepontozni! Köszike!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!