Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a férfiak? Egyszerre több lánynak írja ugyanazokat, mindegyikünk bejön neki, összejönne bármelyikünkkel, lent 👇
Társkereső - csevegő oldal.
Van egy pasi. Regisztrálva vagyok én is. Pár hónapja csevegünk már...
Nemrégen
Megkértem pár barátnőmet akik szintén fenn vannak az oldalon kíváncsiságból írjanak már rá a pasira, egy sziát hogy reagál vajon a pasi.
Hát kéremszépen, az összes barátnőmnek ugyanazt írta mint nekem. Például szívecskék, gyönyörű vagy, találkozni szeretnék veled, stb.. stb...
Miért ilyenek a férfiak?
Most ha teszem azt a barátnőim vissza reagálának a szívecskés üzeneteire a pasinak, és a pasi udvarló üzeneteire, akkor vajon hány csajjal lenne együtt a pasi?!
Komolyan kérdezem ezt hogyan gondoljátok férfiak?!
ma 01:00
És hogyan szeretne gyakorlatilag "célba érni" a pasi?
Rajtam kívül még 3 bnőmnek írja az üzenetet, de méghozzá úgy hogy 5 perces eltéréssel. Ezen nevettünk... Mintha szépen sorba menne. Néztük a dátumokat kb.: 5 perc különbséggel írja, mint már említettem... És ezt ugyanazon a napon.
Akkor most egyszerre szeretne 4 lánnyal találkozni? Egyszerre 4 lánnyal kapcsolatban lenni? Na ne... :-)
#7-es Mi meg téged furcsállunk! Végtelen naívitás, ha azt hiszed, hogy 0 kapcsolattal, hónapokig tartó üzengetéssel hűséget fogadott neked.
Ha az ismerkedést te így képzeled nagyon rá fogsz fázni, az, hogy hitegeted a pasikat előbb-utóbb még a #2-est is arra késztetné, hogy mással is ismerkedjen.
Most tényleg az a bajod, hogy másokkal is beszél és félsz, hogy nem téged fog szórakoztatni.
Társat keres, a valóságban, akivel lehet találkozni is és aki a jelek szerint nem te vagy.
Ismerkedni lehet természetesen ez nem is kétség! De!
Én elképzelem magamban, hogy holnap délután 5 perces különbséggel szépen sorba ráírok 4 pasira, hogy találkozzunk, ezer szívecske, stb... Ez gyakorlatilag hogyan működne? Fordított esetben?
ma 01:21
Konkrétan találkozókról írogat, nem ismerkedés - beszélgetés. Azért nagy a különbség a kettő között. Pofára esne ha mind a négyen vissza írnánk oké, holnap randi?! :-D
Utolsó, igen igazad van!
Pontosan!
Jelen esetben egyikünkel sátorozni akar, másikkal étterembe menni, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!