Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyenek a férfiak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a férfiak? Egyszerre több lánynak írja ugyanazokat, mindegyikünk bejön neki, összejönne bármelyikünkkel, lent 👇

Figyelt kérdés

Társkereső - csevegő oldal.

Van egy pasi. Regisztrálva vagyok én is. Pár hónapja csevegünk már...

Nemrégen

Megkértem pár barátnőmet akik szintén fenn vannak az oldalon kíváncsiságból írjanak már rá a pasira, egy sziát hogy reagál vajon a pasi.

Hát kéremszépen, az összes barátnőmnek ugyanazt írta mint nekem. Például szívecskék, gyönyörű vagy, találkozni szeretnék veled, stb.. stb...

Miért ilyenek a férfiak?

Most ha teszem azt a barátnőim vissza reagálának a szívecskés üzeneteire a pasinak, és a pasi udvarló üzeneteire, akkor vajon hány csajjal lenne együtt a pasi?!

Komolyan kérdezem ezt hogyan gondoljátok férfiak?!

2020. okt. 17. 00:51
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Nem értem! Én teremtettem mit?
2020. okt. 17. 01:48
 22/39 A kérdező kommentje:

Teljesen lényegtelen!

A lényeg hogy mindannyiunk létező személy aki gyakorlatilag képes lenne randira menni! Az már más kérdés a pasi hogy oldaná meg.

2020. okt. 17. 01:50
 23/39 anonim ***** válasza:
73%

Miért ilyenek a férfiak?

Hát ez EGY férfi.

Valami személyiségzavar.

Próbáljátok meg, mi van, ha mindegyikőtökkel találkozik!

:)

Melyik társkereső ez, milyen korosztály?

2020. okt. 17. 02:07
 24/39 anonim ***** válasza:
40%
Azért ilyenek a férfiak, mert a nők pofátlanul megbízhatatlanok a társkeresőkön. Ha csak egy nőt hülyítesz, sosem lesz randid a társkeresőről.
2020. okt. 17. 02:36
 25/39 anonim ***** válasza:
39%

Aki interneten ismerkedik az valahol marhára defektes. Tele van az összes ismerkedős oldal beteg pszichopatákkal, 1/3-a nyomdafestéket nem tűrően gyűlölködik ha valaki nem ismerkedik vele, kaptam már számos halálos fenyegetést is, zaklatást tengernyi kamuprofillal, a bűnöm csak annyi volt hogy nem volt szimpatikus az illető.

Akármilyen nehéz ki kell menni a való életbe és ott ismerkedni, tele van a város értelmes emberekkel, simán lehet kezdeményezni, szerencsére ezek a beteg állatok élőben sehol nincsenek, csak otthon a 4 fal között monitor mögül bátrak. Teljesen megértem ha valaki csak szórakozni jár fel társkereső oldalakra, miért is kéne komolyan vennem az egészet a 10. halálos fenyegetés után? Kicsit magatokba kéni nézni srácok...

2020. okt. 17. 03:44
 26/39 anonim ***** válasza:
60%

"Van egy pasi. Regisztrálva vagyok én is. Pár hónapja csevegünk már..."

Hónapok óta?!

"Rajtam kívül még 3 bnőmnek írja az üzenetet, de méghozzá úgy hogy 5 perces eltéréssel. Ezen nevettünk..."

Jó móka. Ki is a gerinctelen?

2020. okt. 17. 04:07
 27/39 anonim ***** válasza:
78%

Amit te csinálsz, azt úgy hívják, hogy hiszti. Normál esetben egy ember 18 körül kinövi ezt a korszakot. Mint látható, nálad ez nem történt meg.

Szóval adott egy pasi, aki ismerkedik. Nem jártok, nincs elkötelezve és társkeresőn ismerkedik. Sőt, még elvileg nem is találkoztatok, nincs különleges vonzalom, első szikra és semmi sem... Aztán ott vagy te, aki próbálod számonkérni a dolgot? Miért? Milyen jogon? Milyen logika mentén?

Ráadásul, kiemeled, hogy ilyenek a férfiak... Miért, szerinted nők ezt nem csinálják? De, ugyanúgy.

Azon meg felesleges problémázni, hogy mindenkinek ugyanazt írta. Mit kellett volna írnia? Ez egy gagyi társkereső. Látsz gondolom az emberről pár képet meg valami sablonbemutatkozást. Ha a "szép vagy" és hasonló klisék működnek, akkor persze, hogy azt fogja írni. Mit kéne írnia? Neked, mint tucatcsajnak, mit írjon egy tucatpasi? Valami különleges regényt, amivel díjat nyer? Ugyan.

2020. okt. 17. 04:27
 28/39 anonim ***** válasza:
74%

Ha meg nem igy tesz, akkor luzer a pasi es oneitis-e van.... Szoval minden baj...

36F incel

2020. okt. 17. 04:34
 29/39 anonim ***** válasza:
53%

Szóval az a baj, hogy nem személyre szóló hülyeségek kitalálásával tölti valaki az idejét, amikor általános, hogy egy üzenetre még csak nem is válaszol valaki? Fú, de gáz, hogy nem mindenféle szöveg kitalálásával tölti el a szabadidejét. Tök "gáz".

Amúgy ilyenkor el lehet gondolkozni, hogy neked való e kapcsolat tekintve, hogy szórakozásból irkáltok a barátnőiddel 1 pasira és "röhcsiztek" rajta, hogy bemásolja ugyan azt az üzenetet.

Megemlítem, hogy míg neked ki kell találnod évente 10 sort szöveget azért a pasi évente ennek a 1000-1000x-esét kellene kitalálnia, úgy hogy ebből kb a tized részére jön reakció. Ezért nem szívóznak vele sokan:)

2020. okt. 17. 05:21
 30/39 anonim ***** válasza:
47%
Akkor most mi van? Hogy álltok? Találkoztatok már? Vagy elhívott randira? Ha nem, akkor teljesen egyértelmű hogy hülyít téged, meg a többi nőt is. Vagy nem vagy nála befutó és csak csevegni akar az egója miatt, a barátnőiddel meg randizni.
2020. okt. 17. 05:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!