Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogy lehet szeretni az ötven árnyalatot?
Én olvastam mindhárom könyvet, fel is lett pontozva a válaszom. Nem értelek.
Amúgy is, elég annyit tudni róla hogy egy unalmas, nyálas, gagyi lefestése egy bántalmazó kapcsolatnak. Igazából mélységesen megbántam hogy erre fecséreltem az időmet, maximálisan megértek mindenkit aki az elolvasása nélkül szidja.
25-ös, de én azért utána néztem, nem vagyok Dúró Dóra szintjén, plusz nem vagyok melegellenes, meg egyéb sem. Az, hogy ez a BDSM-nek nem is nevezhető szenny könyvbe kikerült és kerestem róla értékelést, nekem köszönöm szépen, bőven elég volt. Ez a párkapcsolati bántalmazás ékes példája olyan nyelvtani szerkezettel, hogy a 8 éves húgom különbet ír.
Amúgy attól még igenis ideírhatok, hogy nem tetszett meg. Miért nem? Mert amit láttam is bőven elég volt, azért. De ha gondolod, ideültetem barátnőm, aki megnézte mind, el is olvasta és kijelentette, hogy egy Sz*R.
Puszika. :*
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!