Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A tanú előny egy gyermekelhely...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tanú előny egy gyermekelhelyezési pernél?

Figyelt kérdés
Én vagyok a felperes. A volt párom többször elvitte már tőlem a kisfiút (4 éves) és beadtam a keresetet, hogy ne éljek félelemben, hogy ezt újból megteszi. Nekem nem lesznek tanúim, mert mindenki fél a volt párom ellen, neki viszont lehet, hogy lesznek. Rám akarja fogni az kicsapongó életet, elmondása szerint alkoholista vagyok. Természetesen nincs igazság alapja, tekintettel arra hogy akkor nem lenne 10 éve fix munkahelyem ahol kiemelkedően teljesítek és nem tudnám normális körülmények között nevelni a gyermekem, de ezt a környezettanulmány és a pszichológiai szakvizsgálat úgyis bebizonyítja. Szerintetek előnnyel indul az akinek tanúi vannak?
2020. okt. 13. 00:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
9 Talán ha nem rébuszokban beszélnél, akkor érthető lenne a problémád. Amíg nem történt meg a gyerekelhelyezés a volt párodnak pont annyi joga van bármikor elvinni a gyereket, mint neked. Mi az, amit ezen nem lehet megérteni? Esetleg a tudtod nélkül hetekre eltűnt vele, nem tudtad elérni?
2020. okt. 13. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!