Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tanú előny egy gyermekelhelyezési pernél?
En azt nem ertem, hogyan lehet egy gyereken pereskedni? Miert kell egyaltalan. Amikor letrehoztatok, akkor jo otletnek tunt.
Szoval:
Megoldas_1: nem valtok el, hanem szepen egyutt felnevelitek
Megoldas_2: 50-50 felugyelet (idoben es koltsegben is)
Igen, előny neki ha többen is igazolni fogjàk hogy rendszeresen iszol.
Hozz a munkàltatótól egy vèlemènyt amiben agyondicsér.
Nincs összefüggés aközött, hogy alkesz vagy és hogy 10 éve van munkahelyed. A kettő nem zárja ki egymást.
A tanú pedig igen, lehet előnyt, ha alátámasztja azokat a vádakat, amiket ellened felhoznak.
Semmi bizonyítéka nincs mivel nem is lehet. A tanu felér egy bizonyítékkal? Természetesen fellebezek hamis tanúzásért, ha meglépi.
4-es: Igen, szegény gyerek. Én is sajnálom, mert az apja ide-oda rángatja ki a saját megszokott életéből :( (Ja meg a kezemből).
Szóval köszi a véleményed, én nem félek harcolni a nyugalomért és ezt addig teszem inkább ameddig nem emlékszik a gyermek. ÉRTE teszem mert az apja egy felelőtlen.
Tudom, hogy 2 oldalas a dolog, én sem vagyok kisangyal ez tény, de tudom tartani a határokat főleg a gyermek szeme láttára
Ja, nem fog emlekezni...
Az a baj, hogy ti nok, meg komolyan is gondoljatok, hogy ezzel a gyereknek tesztek jot, anyam is ezt gondolta. Hat elmondom, hogy rohadtul nem. Sot kivulrol nezve, meg a gyereket is hasznaljatok fel a kicsinyes bosszutokhoz...
Én sem értek egyet a gyerek kisajátításával. A gyerek az apáé is.
Ha annyira felelőtlen, minek szültél neki?
Ha nem annyira felelőtlen, akkor valóban az övé is és embertelen gyakorlat az, ami csak heti, 2 heti alkalmakkor pár órát enged az egyik szülőnek.
Mondom ezt válás szélén levő anyukaként.
Köszönöm, hogy nem a kérdésre válaszoltatok..
Leírhatnám az egész történetet és akkor kicsit másképp gondolnátok mindent ebben biztos vagyok. Én nem tiltani akarom, soha nem tettem és nem is fogom, tőlem jöhet mindennap a gyerekhez, láthatás ide vagy oda. Én csak nyugodtan szeretnék élni és tudni hogy nem veszi ki a kezemből megint és viszi el ok nélkül. És ok nélkül volt erre kézzel fogható bizonyítékaim vannak amit felmutatok majd a tárgyaláson is.
Kár volt kérdeznem bármit is, itt akárhány kérdést felteszek mindig leszólnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!