Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A tanú előny egy gyermekelhely...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tanú előny egy gyermekelhelyezési pernél?

Figyelt kérdés
Én vagyok a felperes. A volt párom többször elvitte már tőlem a kisfiút (4 éves) és beadtam a keresetet, hogy ne éljek félelemben, hogy ezt újból megteszi. Nekem nem lesznek tanúim, mert mindenki fél a volt párom ellen, neki viszont lehet, hogy lesznek. Rám akarja fogni az kicsapongó életet, elmondása szerint alkoholista vagyok. Természetesen nincs igazság alapja, tekintettel arra hogy akkor nem lenne 10 éve fix munkahelyem ahol kiemelkedően teljesítek és nem tudnám normális körülmények között nevelni a gyermekem, de ezt a környezettanulmány és a pszichológiai szakvizsgálat úgyis bebizonyítja. Szerintetek előnnyel indul az akinek tanúi vannak?
2020. okt. 13. 00:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
9%

En azt nem ertem, hogyan lehet egy gyereken pereskedni? Miert kell egyaltalan. Amikor letrehoztatok, akkor jo otletnek tunt.

Szoval:

Megoldas_1: nem valtok el, hanem szepen egyutt felnevelitek

Megoldas_2: 50-50 felugyelet (idoben es koltsegben is)

2020. okt. 13. 00:25
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen, előny neki ha többen is igazolni fogjàk hogy rendszeresen iszol.

Hozz a munkàltatótól egy vèlemènyt amiben agyondicsér.

2020. okt. 13. 00:32
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nincs összefüggés aközött, hogy alkesz vagy és hogy 10 éve van munkahelyed. A kettő nem zárja ki egymást.

A tanú pedig igen, lehet előnyt, ha alátámasztja azokat a vádakat, amiket ellened felhoznak.

2020. okt. 13. 01:01
 4/11 anonim ***** válasza:
63%
szegény gyerek.
2020. okt. 13. 01:04
 5/11 A kérdező kommentje:

Semmi bizonyítéka nincs mivel nem is lehet. A tanu felér egy bizonyítékkal? Természetesen fellebezek hamis tanúzásért, ha meglépi.

4-es: Igen, szegény gyerek. Én is sajnálom, mert az apja ide-oda rángatja ki a saját megszokott életéből :( (Ja meg a kezemből).

Szóval köszi a véleményed, én nem félek harcolni a nyugalomért és ezt addig teszem inkább ameddig nem emlékszik a gyermek. ÉRTE teszem mert az apja egy felelőtlen.

Tudom, hogy 2 oldalas a dolog, én sem vagyok kisangyal ez tény, de tudom tartani a határokat főleg a gyermek szeme láttára

2020. okt. 13. 01:17
 6/11 anonim ***** válasza:
39%

Ja, nem fog emlekezni...

Az a baj, hogy ti nok, meg komolyan is gondoljatok, hogy ezzel a gyereknek tesztek jot, anyam is ezt gondolta. Hat elmondom, hogy rohadtul nem. Sot kivulrol nezve, meg a gyereket is hasznaljatok fel a kicsinyes bosszutokhoz...

2020. okt. 13. 01:22
 7/11 anonim ***** válasza:
56%

Én sem értek egyet a gyerek kisajátításával. A gyerek az apáé is.

Ha annyira felelőtlen, minek szültél neki?

Ha nem annyira felelőtlen, akkor valóban az övé is és embertelen gyakorlat az, ami csak heti, 2 heti alkalmakkor pár órát enged az egyik szülőnek.

Mondom ezt válás szélén levő anyukaként.

2020. okt. 13. 01:36
 8/11 anonim ***** válasza:
Mit takar az, hogy elvitte már tőled? Joga van hozzá, az apja. Csak úgy mint neked. Még csak most lesz az elhelyezési per, ahol szabályozva lesz ki mennyi időt és hogyan tölt majd a gyerekkel. De eddig még apának is ugyanaz a joga volt a gyerekkel lenni, mint neked.
2020. okt. 13. 09:00
 9/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy nem a kérdésre válaszoltatok..

Leírhatnám az egész történetet és akkor kicsit másképp gondolnátok mindent ebben biztos vagyok. Én nem tiltani akarom, soha nem tettem és nem is fogom, tőlem jöhet mindennap a gyerekhez, láthatás ide vagy oda. Én csak nyugodtan szeretnék élni és tudni hogy nem veszi ki a kezemből megint és viszi el ok nélkül. És ok nélkül volt erre kézzel fogható bizonyítékaim vannak amit felmutatok majd a tárgyaláson is.

Kár volt kérdeznem bármit is, itt akárhány kérdést felteszek mindig leszólnak.

2020. okt. 13. 12:52
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Szoval szerinted az nem eleg ok arra, hogy elvigye, hogy o az apja?
2020. okt. 13. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!