Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van bármi előny a nő számára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van bármi előny a nő számára abban, ha fiatalabb pasival van, nem idősebbel?

Figyelt kérdés
2020. okt. 2. 04:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Kortól függ.

Mondjuk egy 40 éves nő sok szempontból boldogabb lehet egy 30 éves férfival, mint egy 50 évessel.

2020. okt. 2. 04:58
 2/6 anonim ***** válasza:
63%
Ez nem "elony - nem elony" kerdese :) En velem egyidoset szerettem volna, de fiatalabbat dobott a gep (9 ev kulonbseg). Feldolgoztam :) Szeretjuk egymast, osszetartozunk. Amugy egy csomo dologban erettebb, mint en.
2020. okt. 2. 06:25
 3/6 anonim ***** válasza:
33%
Az előző párom 5 évvel idősebb volt, a mostani 3al fiatalabb, azon kívül, hogy a lelkemnek jobb volt, hogy én vagyok a fiatalabb más különbség nincs
2020. okt. 2. 08:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a kor nem mérvadó, csak a vonzalom szàmit. De én romantikus lelkületü vagyok. Vannak akik egzisztencia, vagy anyagi szempontból vàlasztanak. Amugy eddig az összes komolyabb pàrkapcsolatban én voltam a fiatalabb, sokszor 6-7évvel akàr. 27/f
2020. okt. 2. 09:44
 5/6 anonim ***** válasza:
Volt olyan időszak, hogy azt gondoltam egy fiatalabbal talán frissebb-élettelibb a kapcsolat, de elkezdte megpendíteni, hogy tartsam el és hogy a jóval fiatalabb nők sokkal szebbek, itt meg is értettem, hogy ennek a kapcsolat típusnak befellegzett egy életre nálam.
2020. okt. 2. 11:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Rosszat fogtàl ki. Ugyan ilyen lehetett volna a korosztàlyodban is.
2020. okt. 2. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!