Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valami átok ül rajtam, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valami átok ül rajtam, hogy a nekem tetsző pasik csak dugnának?

Figyelt kérdés
Kapcsolat eszükbe se jut velem.
2020. okt. 3. 17:17
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
83%
Mert a te kommented nem az, mi? Azért böfögsz itt előítéletrol, mert féreg emberekről írtam egy véleményt. Ami nagyon nehezményezve lett. Dolgozd fel, hogy nőknek is van véleménye és nem minden szent és sérthetetlen, amit egy férfi csinál. Attól, hogy farok van a lába közt, nem lesz magasabb rendű, akit kritizálni se lehet. Elég baj, hogy ez 2020ban Magyarországon még vita tárgya és nem alap.
2020. okt. 4. 01:08
 32/35 anonim ***** válasza:
0%

#31: Semmit nem kell feldolgoznom azon, hogy egy nőnek is lehet véleménye és a férfiak sem sérthetetlenek. Leírtam már, hogy itt egyáltalán nem a nemekről van ám szó.

Veled nem az a baj, hogy nő vagy és még csak nem is az, hogy leírtad a véleményed. Veled ennél komolyabb problémák vannak. Amiket itt írtál, nyugodtan mutasd meg a családtagjaidnak és barátaidnak. Már, ha vannak. Aztán legalább az ő véleményüket hallgasd meg figyelmesen.

2020. okt. 4. 01:57
 33/35 anonim ***** válasza:
37%

A nok valutaja a szex, a ferfiake a parkapcsolat.

Tehat ami a ferfiaknal a friendzone, a noknel a fuckzone.

Vagyis zsebrerakni a masik fel valutajat, anelkul, hogy atadnam az enyemet :)

Ezek a pasik eleg jok ahhoz, hogy megtehessek, hogy csak ugy repazgassanak a vakvilagba. Azt hiszed, hogy csak te vagy a fuckzone-ban nala? :)

STD-vel hogy allsz? :)

36F incel

2020. okt. 4. 03:36
 34/35 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi, nem kell itt játszanod a pszichológust, ismerik a véleményemet a barátaim és az ismerőseim, mivel nem titkolom. Attól, hogy a dugójanikat lenézem, még egyik szerint se vagyok pszichés sérült :D

36/F: Arról, hogy férfiaknál a párkapcsolat az aduász, meg csak annyit, hogy lesznek egyszer leélt fejű, kettő fogú, pocakos bácsik, és a kutya se fog kaparni értük. Pláne nem a huszonéves csajok, akikre hajtanak.

2020. okt. 4. 11:01
 35/35 anonim ***** válasza:
79%

Itt egy válaszoló már jól leírta a lényeget, de akkor én is mondom:

1. attól, hogy manapság a férfiak egy jelentős része semmilyen felelősséget nem vállal semmiért, és tényleg szimplán, mert megvan minden foga, már bicskanyitogatóan magas lóról osztja az èszt, hogy ki jó csaj és ki nem, még ez nem lesz normális. A többség gáz, így jártunk.

2. valamelyik válaszoló írta, hogy legalább a kérdező nem kényszerül rá, hogy olyanokkal szexeljen, akiket nem kívàn.

Mi nők, soha nem szexelünk olyannal, akit nem kívánunk, mert nem vagyunk primitív, mentálisan gyenge állatok, akik a jellemtelenségüket még rá is fogják, hogy “kényszer”.

Kedves kérdező: elég sok nő átment/átmegy ezen, mire talál egy értékelhetőt. Szokj hozzá, gyér a választék.

Kitartás!

2020. okt. 15. 07:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!