Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami átok ül rajtam, hogy a nekem tetsző pasik csak dugnának?
verziók:
a, azért akarnak csak megdugni mert tudják, hogy jó pasik és megtehetik
b, eleve kretének kellenek neked, a sármos mosoly mögött ami van az kevésbé érdekel téged
c, úgy nézel ki mint aki csak annyira jó
d, úgy viselkedsz mint egy ribi
e, ha ez csak 2-3 alkalommal fordul elő arra azt mondják az emberek, hogy megesik előfordul megszívtad stb, de ha ez már sokadik alkalommal fordul elő ott bizony magával az alannyal is probléma van.
#10: De, igaz. Konkrétan te magad írtad le a kérdésben. Ha nem nálad sokkal jobb pasikat akarnál, akkor találnál olyat, aki kapcsolatot akar. Ha elég dolgot tudnál nyújtani, akkor az eddig választott pasik nem csak szexet akartak volna.
Amúgy nézz már körül az oldalon vagy a világban... Akinek elszálltak az igényei, az sosem vallja be. Az egész nap kockuló szakmunkásbajszú pistike sem tartja elszállt elvárásnak, hogy egy modellt akar és a 120 kilós irénke sem, hogy egy helyi menő csávót.
Természetesen te sem veszed észre magad.
Kérdező, ne küldözgess privátokat. Ha annyira jól néznél ki, annyira kedves lennél és annyira jól lennél az ágyban, akkor sorban állnának nálad a pasik, akik kapcsolatot akarnak. De, nem ez a helyzet.
Az estéd meg senki sem akarta elrontani. Kiírtál egy kérdést a problémáddal. Segíteni akartunk. Ha te erre tojsz, akkor minek írtad ki? Mégis milyen válaszokat vártál? Hogy te tökéletes vagy és minden pasi rossz? Hát, nem ez a helyzet. A privátod alapján meg bőven nálad van probléma.
#14: Már ne haragudj, de szerinted, ha ő nem talál normális kapcsolatra pasit, de rajta kívül több millió nő és férfi igen, akkor mégis kivel van a gond?
Inkább pont az a nevetséges, amit te csinálsz: A kérdéstől teljesen függetlenül felháborodsz, hogy csak a nők lehetnek a hibásak. Senki sem írta, hogy csak a nők lehetnek hibásak. Ennél a kérdésnél viszont a nő a hibás.
Ha meg azon akadsz ki, hogy a férfiak belül mennyire rohadnak... Ha valaki ilyeneket választ, akkor vele szerinted rendben van? Ráadásul, a kérdező szerinted nem rohad belülről, ha privátokat küldözget, amiben szid?
Mivel a kommentek a nőket hibáztatták, igen, azért írtam. Férfi csak azt a nőt használja ürítő luknak, akinél "jobb" kategória (miben is?) meg egyéb kisarkitott baromságok, közben ezen férfiak nagyrésze szimplán csak igénytelen és nincsenek valami magasröptű érzelmeik.
Ha a kérdező rohadna belülről, akkor fel se tette volna ezt a kérdést, csak dugna a neki tetsző pasikkal össze-vissza. De ő érzi, hogy nem ez a normális magatartás. Kis különbség.
#16: Nem a nőket, hanem a kérdésben szereplő és hozzá hasonló nőket. Ugyanígy hibáztatják ám a rosszul választó férfiakat... Itt nem a nemekről volt szó, hanem arról, aki jóval maga fölé lő. Nemtől függetlenül vannak ilyenek.
Miután kiakadtál, hogy a nőket hibáztatják és jól elszidtad ugyanolyan szélsőségesen a férfiakat, vedd már a fáradságot és állj neki mondatokat értelmezni, mert unalmas, hogy ugyanazt leírtad, de feltett kérdésekre nem válaszoltál.
És ha nem jobbak azok a férfiak, akkor nem kell utánuk koslatni. Ennyi. Ilyen egyszerű. Ha meg valaki ezekre az állításod szerint szörnyű, igénytelen férfiakra hajtanak, akkor ők miben is jobbak?
Aham. Szóval, a kérdező, mivel nő és te is nő vagy, ezért tök jó, ha elszid valakit, mert ő megteheti és ő így jó. De, ha valaki csak szexre használ egy nőt, aki alpári, az rossz.
Hú... Azért szép, hogy kiakadsz azon, hogy a nőket hibáztatják mindenért, majd idecsapsz egy kis férfigyűlöletet.
Ugyanazt csinálod, amiért engem kioktatsz. Te meg a férfiakat véded szélsőségesen, mivel nyilván férfi vagy. Felőlem védheted ezeket a senkiket, attól még igen, alpári, hogy csak b...nak, mint a nyulak. Mivel nem állatok vagyunk. Elvileg.
És kicsit unalmas már, hogy valaki leír ide egy érvelést, és jöttök azzal, hogy nem a kérdésre válaszolt és társai, csak mert neked nem tetszik, hogy érzelmi hulladéknak tituláltam kedves férfitársaid.
Miért fut utánuk a kérdező? Gondolom, megtetszik neki egy férfi (mint ahogy elvileg nektek is megtetszik egy nő), elkezdene vele ismerkedni, de kiderül, hogy csak dugni akar. Aztán gondolom, itt zárul is a történet. Sajnos ha egy férfi nem tök kancsal, iszonyat elhízott, torz arcú, 70+os öreg papi, akkor nagy valószínűséggel el van szállva magától és az itt előszeretettel emlegetett "jobb" kategóriába sorolja magát a nőknél.
Sehol sem védtem szélsőségesen a férfiakat és sehol sem támadtam szélsőségesen a nőket. Te voltál az, aki idejött, mint egy hisztis ovis, hogy miazmá', hogy egy felnőtt nőt a saját döntéseiért felelősnek merünk tartani.
Te nem írtál érvelést, hanem csak szidtad a neked nem tetsző férfiakat. Ráadásul, a neked írt kérdésekre is képtelen voltál válaszolni.
Az utolsó bekezdésre meg mit lehet reagálni? Nevetséges vagy. Volt már egyáltalán pasid?
Nevetséges, persze. Mikor én küldök képet, igényes ruhában, kinézettel, akkor jó, ha átlagos vagyok. A férfi meg jobb mint az átlag, mert nem 120 kiló és többségében megvannak a fogai. :D na erre mondanám, hogy nevetséges.
Eddig is a kérdésre válaszoltam, de hogy az utolsó kérdésedre is válaszoljak: nem volt még pasim. Sajnos nem tudtam a nagy igényeket megugrani :( vagy lehet, hogy szerencsére, mert amilyen stílusod neked is van, hát rohadtul nem hiányozna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!