Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy egy nap folyamán többször is csekkolom a kiszemeltem profilját? Szerintetek mennyire jellemző, hogy egymásnak tetsző emberek titkon "lesik" egymást a közösségi felületeken?
Nagyon sokszor figyelem, hogy online-e, nézem a képeit...új ismerőseit..ilyesmi.. :/ Nagyon érdekel, hogy mi lehet vele. Sajnos csak egy-két alkalommal volt szerencsém beszélni vele...Nekem nagyon tetszik. Ha több a szabadidőm, akkor jellemző ez a dolog..De néha már azt érzem beteges vagyok, megszállott, hogy figyelem őt a közösségi felületeken.
Szerintetek mennyire gyakori, hogy egymásnak tetsző emberek titkon "lesik" egymást a közösségi felületeken ?
Köszönöm
Én is ezt csinálom mindig, legutóbb vagy 1 éven keresztül. Nem érzem egészséges dolognak, de ettől még nem tudok leállni... Csak akkor tudok, ha nagyon elfoglalttá válok, rengeteg megoldandó helyzet, probléma szakad hirtelen a nyakamba. Tudatos elhatározással legfeljebb a gyakoriságot tudom csökkenteni.
(És nagyon remélem, hogy a másik félhez tényleg nem jut el semmilyen info erről a klassz kis szokásomról 😳)
Elég fals dolog,.ígért nem azon igyekszik, hogy találkozz vele?
Ettől mit vársz?
Majd, ha még látsz egy eljegyzési képet, akkor mi lesz?
Inkább azon legyél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!