Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló anyukák jellemzően hol ismerkednek?
Figyelt kérdés
Gondolom korosztályonként változik így a korrais kíváncsi lennék. Illetve akinek sikerült gyerek mellett komoly párkacsolatot kezdeni, ti hol találkoztatok/ismerkedtetek stb...???2020. jún. 22. 00:02
1/8 anonim válasza:
Az óvódában ismerkedtünk meg. Mindketten elvált szülők voltunk, a lányaink meg barátnők. Akkor 31 és 33 évesek voltunk. Persze kaptunk hideget-meleget az óvódai környezetben, de nem törődtünk vele. Már 10 éve együtt vagyunk, 7 éve házasok. Akik meg ítélkeztek akkor, egy részük már elvált azóta.
2/8 anonim válasza:
Most eppen sehol mert egyszeruen nincs idom ra...
Regebben tinder es love.hu
Volt jo par kellemes randim de akikkel osszejottem volna az mind kulfoldi volt. 😕
Erdekes h mennyire normalisabbak a kulfoldi pasik.
3/8 anonim válasza:
#2. Akkor miért nem jöttél össze valamelyik csodálatos külföldi pasival?
4/8 anonim válasza:
Munkahelyemen alakul most egy kapcsolat.
5/8 anonim válasza:
#3-as, a #2-es nyilván azért nem jött össze egy csodálatos külföldi pasival, pedig sokkal normálisabbak mint mi magyarok:), mert azok a csodás külországbeli pasik csak egy pár numerát akartak:)
6/8 anonim válasza:
Nekem nincs hol. Talán munkahelyen a legegyszerűbb, akié olyan persze... Akié nem, annak már csak az internet marad, de én azt több okból is kerülöm. Az egyik legfontosabb, hogy nem bízom annyira a szűrési képességemben, hogy egy messziről jött, teljesen idegen emberben időben felfedezzem a rejtett pszichés zavarokat, bántalmazó hajlamot, egyéb problémákat. Féltem a gyereket és magamat, hogy esetleg belefutok egy ilyenbe. :(
7/8 anonim válasza:
Én sehol, max itt rám ír valaki néha, de ha normális akkor foglalt stb. Na mindegy, majd talán beregisztrálok társkeresőre, bár nagyon ódzkodom ellene.
N 43
8/8 anonim válasza:
Mert kulfoldi es mert en nem tehetem meg h kikoltozzek mert a gyereknek koga van az apjat latni es vele lenni.
A legtobb csak par ever huz le itt aztan megy haza vagy mashova. Ezt gyerekekkel nem lehet megtenni anelkul h ne seruljon.
Na meg en sem akarnek ilyen eletet elni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!