Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami átok ül rajtam, hogy a nekem tetsző pasik csak dugnának?
"Nevetséges, persze. Mikor én küldök képet, igényes ruhában, kinézettel, akkor jó, ha átlagos vagyok. A férfi meg jobb mint az átlag, mert nem 120 kiló és többségében megvannak a fogai. :D na erre mondanám, hogy nevetséges."
Öhm... Ez mégis hogy jött a témához?
Ilyen frusztrált férfigyűlöletre érthető, hogy egy pasinak sem volt igénye. Ha még egy normális kapcsolat kiépítésére is képtelen vagy, miért érzed úgy, hogy másoknak ezzel kapcsolatban tanácsokat kell adnod?
A stílusom köszöni szépen, jól van és szerencsére igény is van rá. Veled és a kérdezővel ellentétben van egy jól működő kapcsolatom.
Azért írtam, hogy példázzam, mit jelent a férfiak szótáraban saját magukra nézve a jobb kategória. Ugyanis ezzel oltották a kérdezőt, hogy biztos jobb kategóriás pasik után fut.
Hol adtam tanácsot? Szerintem sehol. Véleményezési jogom talán azért még van.
Talán ennek a férfiellenességnek, ahogy te fogalmazol, megvan az oka. Bár nem önmagában a férfi nemet szidtam, hanem bizonyos férfiak viselkedését. Tehát itt is kissé túlspiláztad a dolgot. Igen szíven üthetett, hogy hulladéknak neveztem őket. Gondolom, te is viselkedtel hasonlóan a nőkkel a jól működő párkapcsolatod előtt, aztán azért reagálsz így a szerinted tökéletes stílusoddal.
Szóval még nem volt pasid, de úgy érzed, hogy képben vagy a pasikkal kapcsolatban?
Nem, sehol nem oltották a kérdezőt azzal, hogy jobb kategóriás pasik után fut. Ez nem oltás, ez tény. Nem negatív, nem pozitív. Ha neki nem kényelmes, akkor lesz negatív.
Hol adtál tanácsot? Hát, öhm, elkezdted részletezni, hogy a kérdezővel biztos nincs gond, hanem a csúnyagonosz pasikkal.
"Talán ennek a férfiellenességnek, ahogy te fogalmazol, megvan az oka."
Ja. Az előítéleteid és a sikertelenséged.
"Igen szíven üthetett, hogy hulladéknak neveztem őket."
Miért gondolod azt, hogy bárkit is szíven üt egy olyan ember véleménye, akiből süt a megkeseredettség?
"Gondolom, te is viselkedtel hasonlóan a nőkkel a jól működő párkapcsolatod előtt, aztán azért reagálsz így a szerinted tökéletes stílusoddal."
Nem. Kifejezetten visszafogott srác voltam fiatalabb koromban is.
Az tanács, hogy egyes férfiakat véleményezek. Hűha. :D
Maradjunk annyiban, hogy lehet belőlem "süt a megkeseredettség", de a te barátnőd is példázza, hogy milyen jó a nők tűrőképessége, hogy téged elvisel. Innen is jó egészséget kívánok neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!