Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Help me!!!! Vehetek fel combcsizmát randia 160 cm magasságomhoz?
3. randink lesz
Nagyon tetszenek a combcsizmák.
Nemet is írjon a válaszoló!
Amúgy férfi vagyok,188 cm :D
Ez lemaradt.
Felveheted, miért ne... Simán lehet csinos alacsonyabb nőn is.
Amúgy az egyik komment milyen kedves... 175 centis benga állatok :D hát nem tudom, 177 centi vagyok és 58 kiló, nem tartom magam benganak. És felvenném a combcsizmat.
Ha a te alkatodhoz jól áll viseld bátran!
Választhatsz egyet magasabb sarokkal is, ha olyan a ruhád egyáltalán nem lesz örömlányos.
Kolléganőm 163 cm, testesebb is ráadásul (de nem 120 kiló persze). Simán hordott tavaly combcsizmát, 7-8 cm-es sarka is volt és nagyon szexin állt rajta. Mindezt igencsak alátámasztották a nyálcsorgató pasik bámulásai.
Ja és nem volt közönséges egyáltalán, mivel nadrággal, normális felsővel vette fel, nem miniruhával.
Alacsonyaknál tényleg nem mindenkinek előnyös, de fel kell próbálni, mielőtt leírjuk. Az arányok a fontosak, alacsony nőnek is lehet a magasságához képest hosszú lába, akkor meg már nem biztos, hogy hónaljig érne neki (kedves 21-es meg ne okoskodjon bele abba, amihez nem ért, pláne látatlanban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!