Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Help me!!!! Vehetek fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Help me!!!! Vehetek fel combcsizmát randia 160 cm magasságomhoz?

Figyelt kérdés

3. randink lesz

Nagyon tetszenek a combcsizmák.

Nemet is írjon a válaszoló!

2020. okt. 3. 15:33
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
22%
Férfiként mondom, hogy ne vedd fel! Alacsony vagy hozzá, és ezért rövidek a lábaid.
2020. okt. 3. 18:03
 22/28 anonim ***** válasza:
39%
Ha nem vagy elhízva nyugodtan felveheted,sokkal izgatóbb egy jótestű alacsony nő,mint egy magas.
2020. okt. 3. 19:38
 23/28 anonim ***** válasza:
62%

Amúgy férfi vagyok,188 cm :D

Ez lemaradt.

2020. okt. 3. 19:39
 24/28 anonim ***** válasza:

Felveheted, miért ne... Simán lehet csinos alacsonyabb nőn is.

Amúgy az egyik komment milyen kedves... 175 centis benga állatok :D hát nem tudom, 177 centi vagyok és 58 kiló, nem tartom magam benganak. És felvenném a combcsizmat.

2020. okt. 4. 12:57
 25/28 anonim ***** válasza:

Ha a te alkatodhoz jól áll viseld bátran!

Választhatsz egyet magasabb sarokkal is, ha olyan a ruhád egyáltalán nem lesz örömlányos.

2020. okt. 4. 16:08
 26/28 anonim ***** válasza:
Férfi vagyok, én is lefelejtettem :)
2020. okt. 4. 16:09
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Kolléganőm 163 cm, testesebb is ráadásul (de nem 120 kiló persze). Simán hordott tavaly combcsizmát, 7-8 cm-es sarka is volt és nagyon szexin állt rajta. Mindezt igencsak alátámasztották a nyálcsorgató pasik bámulásai.

Ja és nem volt közönséges egyáltalán, mivel nadrággal, normális felsővel vette fel, nem miniruhával.

Alacsonyaknál tényleg nem mindenkinek előnyös, de fel kell próbálni, mielőtt leírjuk. Az arányok a fontosak, alacsony nőnek is lehet a magasságához képest hosszú lába, akkor meg már nem biztos, hogy hónaljig érne neki (kedves 21-es meg ne okoskodjon bele abba, amihez nem ért, pláne látatlanban).

2020. okt. 10. 16:39
 28/28 anonim válasza:
Ha jól áll az állatokhoz akkor miért ne? 30/L
2020. dec. 25. 15:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!