Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar a magasságom ugyan is alacsonynak érzem magam. Lányok titeket mennyire zavar?
177cm vagyok. Társaságomban mindenki magasabb nálam. Sulinkban éppen hogy csak magasabb vagyok a lányoknál.
Nektek mennyire zavaró? Ki milyen magas? /Félek hogy, ha megtetszik valaki aki magasabb nálam akkor a magasságom miatt lehetnek problémák/
18/f
En 173 vagyok, volt mar magasabb baratno is. Van akit zavar van akit egyaltalan nem :)
25F
Kedves 7-es! "Azért kerülnek a nők mint a pestist mert egy komplexusos gyökér vagy"
Mivel k.rvára nem ismersz így ne merj ilyet írni. A gyökér kettőnk közül itt te vagy. Nem azt mondtam hogy kerülnek a nők, hanem zavar a magasságom de akkora intelligenciával nem hiszem hogy, meg fogod érteni. Azért mert nem vagy képes értelmezni a kérdést ne én legyek már gyökér. Nem kell plusz dolgokat látni a fent leírtakba mr.gyökérke!
Bocsi kérdező, de IGAZA van a 7-es válaszolónak!
Párom 172 centi, szóval kérlek, ne rinyálj itt a 177 centis magasságoddal. A hozzáállásod és a pesszimista felfogásod a probléma, ami kiütközik a külső kisugárzásodra is.
Szerinted nem látszódik rajtad, ha utálod magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!