Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar a magasságom ugyan is alacsonynak érzem magam. Lányok titeket mennyire zavar?
Figyelt kérdés
177cm vagyok. Társaságomban mindenki magasabb nálam. Sulinkban éppen hogy csak magasabb vagyok a lányoknál.
Nektek mennyire zavaró? Ki milyen magas? /Félek hogy, ha megtetszik valaki aki magasabb nálam akkor a magasságom miatt lehetnek problémák/
18/f
2017. dec. 7. 15:19
21/22 CFB válasza:
Én 177 centi vagyok. :D
És sose hittem azt, hogy a magasság számít. És miután az ember beleszeret egy olyanba, ahol a lány kész magasabb a fiúnál, vagy csak szimplán min. 2 fejnyi a különbség rá fog jönni, hogy aki nem fogadja el olyannak amilyen, az nem is szereti igazán, vagy nem őt szereti.
Egyébként ha még is is zavar a magasságod, 3-4 kivétellel minden barátnőmnél magasabb vagyok.
22/22 anonim válasza:
Barátom 173 centi, én 165 és imádom, hogy csak ennyi különbség van a magasságunk között. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!