Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Netről ismered, szinte belesze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Netről ismered, szinte beleszeretsz, de sosem fogtok találkozni. Jártál már így? Hogy tudtad kezelni?

Figyelt kérdés

Hogy tudod kezelni az érzést, a helyzetet? Itt volt, megkedvelted, szinte megszeretted, szinte szerelmes lettél bele, hiányzik. Majd eltűnik, mintha sosem lett volna. És csak az emlék, az érzés marad. Meg a tudat, az üresség, hogy létezik valahol a világban egy ember, akit ismersz, ismertél egy rövid ideig, de fogalmad sincs ki ő. Ha találkoztok, nem fogod tudni, hogy ő az, hogy ő az, aki iránt valamikor éreztél.

Tudom, ezért nem szabad neten ismerkedni, meg minden ilyen. Viszont a cél nem ez volt, elhihetitek.

2020. szept. 28. 00:15
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Amitől nem tudok megszabadulni, a kíváncsiság, hogy ki is lehet, milyen is lehet valójában. Mondjuk valszeg azért mert még nem közömbös :(
2020. szept. 28. 01:02
 12/21 anonim válasza:

Nekemsoha nem jött össze, hogy élőben megismerjek egy srácot akivel kapcsolatot is tudok kezdeni.Neten viszont igen. Volt, hogy bele is szerettem az illetőbe, de távolság miatt nem mertünk lépni.

Soha nem fogom kiheverni.

2020. szept. 28. 01:02
 13/21 A kérdező kommentje:
Privátra: Igen, szörnyű mikor szó nélkül tűnik el a másik, te meg csak értetlenül állsz, kérdésekkel tele.
2020. szept. 28. 01:11
 14/21 anonim ***** válasza:
55%
Akivel nem találkoztál azt nem ismered. Egy idealizált kép van a fejedben abba szerettél bele, nem a valós személybe. Bocs' de nem vagy kicsit érzelemfüggő, aki önmagában az érzést hajtja és szinte saját magát szuggerálja bele a szerelembe?
2020. szept. 28. 01:44
 15/21 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, nagyon nagyon sajnálom ami veled történt. Te a férfi vagy a nő vagy ebben a történetben?

Én is voltam hasonló szituban, ha érdekel, elmesélem privátban.

Üdv mindenkinek!

2020. szept. 28. 05:50
 16/21 anonim ***** válasza:
Volt már ilyen itt nálam is, de én úm. erre fel vagyok vértezve, mert tudom: egy kapcsolat, egy érzelem, egy személy nem tud örök lenni.
2020. szept. 28. 07:12
 17/21 anonim ***** válasza:
Engem is hagytak már itt szó nélkül, hosszabb levelezés után. Ő tudja a miértjét, én meg nem tehetek mást, mint elfogadom a helyzetet, ráerőltetni nem fogom magam.
2020. szept. 28. 08:49
 18/21 anonim ***** válasza:
Kiváncsi vagyok az egész sztorira kérdező, meg akik voltak hasonló szituációban. Ha van kedvetek írjátok le! :)
2020. szept. 28. 08:53
 19/21 anonim ***** válasza:

Hasonlóan (vagy pont így?) voltam. ...vagy talán még vagyok is 😔 Kezelni? Sehogy. Múladozik. Ami meglepő számomra, hogy én nem is gondoltam, hogy érzek iránta bármit is, csak utólag döbbentem rá.

Pedig nem is indult hosszabb beszélgetésnek, csak egy kérdés lett volna eredetileg. :( Én se előtte, se azóta nem jártam még így, pedig beszélgettem több férfival is, hosszabban, rövidebben, sőt, még hosszabban is. De ez váratlanul ért, hogy ennyire megfogjon valaki... :(

(Innen üzenem, hogy felkerültél az "egész életemben sajnálom, hogy kihagytam" listára...és hogy utállak ☹😜😞)

2020. szept. 28. 10:47
 20/21 anonim ***** válasza:
Maximum három hónap és elmúlik.
2020. szept. 28. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!