Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netről ismered, szinte beleszeretsz, de sosem fogtok találkozni. Jártál már így? Hogy tudtad kezelni?
Hogy tudod kezelni az érzést, a helyzetet? Itt volt, megkedvelted, szinte megszeretted, szinte szerelmes lettél bele, hiányzik. Majd eltűnik, mintha sosem lett volna. És csak az emlék, az érzés marad. Meg a tudat, az üresség, hogy létezik valahol a világban egy ember, akit ismersz, ismertél egy rövid ideig, de fogalmad sincs ki ő. Ha találkoztok, nem fogod tudni, hogy ő az, hogy ő az, aki iránt valamikor éreztél.
Tudom, ezért nem szabad neten ismerkedni, meg minden ilyen. Viszont a cél nem ez volt, elhihetitek.
Nekemsoha nem jött össze, hogy élőben megismerjek egy srácot akivel kapcsolatot is tudok kezdeni.Neten viszont igen. Volt, hogy bele is szerettem az illetőbe, de távolság miatt nem mertünk lépni.
Soha nem fogom kiheverni.
Kedves kérdező, nagyon nagyon sajnálom ami veled történt. Te a férfi vagy a nő vagy ebben a történetben?
Én is voltam hasonló szituban, ha érdekel, elmesélem privátban.
Üdv mindenkinek!
Hasonlóan (vagy pont így?) voltam. ...vagy talán még vagyok is 😔 Kezelni? Sehogy. Múladozik. Ami meglepő számomra, hogy én nem is gondoltam, hogy érzek iránta bármit is, csak utólag döbbentem rá.
Pedig nem is indult hosszabb beszélgetésnek, csak egy kérdés lett volna eredetileg. :( Én se előtte, se azóta nem jártam még így, pedig beszélgettem több férfival is, hosszabban, rövidebben, sőt, még hosszabban is. De ez váratlanul ért, hogy ennyire megfogjon valaki... :(
(Innen üzenem, hogy felkerültél az "egész életemben sajnálom, hogy kihagytam" listára...és hogy utállak ☹😜😞)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!