Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Netről ismered, szinte belesze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Netről ismered, szinte beleszeretsz, de sosem fogtok találkozni. Jártál már így? Hogy tudtad kezelni?

Figyelt kérdés

Hogy tudod kezelni az érzést, a helyzetet? Itt volt, megkedvelted, szinte megszeretted, szinte szerelmes lettél bele, hiányzik. Majd eltűnik, mintha sosem lett volna. És csak az emlék, az érzés marad. Meg a tudat, az üresség, hogy létezik valahol a világban egy ember, akit ismersz, ismertél egy rövid ideig, de fogalmad sincs ki ő. Ha találkoztok, nem fogod tudni, hogy ő az, hogy ő az, aki iránt valamikor éreztél.

Tudom, ezért nem szabad neten ismerkedni, meg minden ilyen. Viszont a cél nem ez volt, elhihetitek.

2020. szept. 28. 00:15
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
57%
Nem jártam még így, de nagyon romantikus. :-)
2020. szept. 28. 00:18
 2/21 anonim ***** válasza:
86%
Dehogy ismerted. Amit ő bemutatott magából az alapják kialakulhatott egy idealizált kép benned. Ha éltetek volna évekig együtt akkor elmondhatnád, hogy ismerted, de így... Még csak nem is találkoztatok.
2020. szept. 28. 00:22
 3/21 A kérdező kommentje:
* "ismertem"
2020. szept. 28. 00:26
 4/21 anonim ***** válasza:
82%
Jártam már itt így sok éve egy sráccal, de mára már elmúlt az érzés. Viszont tanultam belőle és ha fontos az illető, vagy jópofa/jófej, akkor kérek “real life” elérhetőséget. Problem solved. :)
2020. szept. 28. 00:27
 5/21 A kérdező kommentje:
Ebből most én is tanultam.
2020. szept. 28. 00:31
 6/21 A kérdező kommentje:
Első, örülök, hogy annak tartod, bár én másnak mondanám.
2020. szept. 28. 00:35
 7/21 anonim válasza:
Pontosan így jártam nem is olyan rég. Sajnos kezelni nem tudtam, de idővel egyre kevesebbet gondolsz rá, aztán már eszedbe sem jut.
2020. szept. 28. 00:40
 8/21 A kérdező kommentje:
Ezek a nem valós ismeretségen alapuló érzelmek hamarabb elmúlnak?
2020. szept. 28. 00:49
 9/21 anonim válasza:
100%
Nem, pontosan olyan rossz volt mintha valóban ismertem volna.
2020. szept. 28. 00:52
 10/21 A kérdező kommentje:
A legrosszabb, hogy mikor már azt hiszem túl vagyok rajta, ismét eszembe jut és rám tör az érzés. Ez sokkal rosszabb mint egy valós szerelem. Akkor legalább találkozok vele, ránézek az illető facebookjára, vagy valami, de így...a világ legrosszabb érzése a tehetetlenség.
2020. szept. 28. 00:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!