Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek van értelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van értelme jobban belebonyolódni?

Figyelt kérdés
Nem rég szereztem meg a jogosítványom, az órák alatt is jól kijöttem az oktatómmal, akkor még csak nagyon kedveltem. Soha nem fordult meg a fejemben, hogy ő akarna tőlem valamit, az meg végképp nem, hogy én tőle. Neki van párja, de nem házasok és ez inkább olyan látszat kapcsolat, mintsem valódi érzéseken alapuló. Keringenek róla olyan sztorik, hogy nagy nőcsábász, de valahogy nem tudom róla elhinni, nem így ismertem meg. A vizsga után elmondta, hogy igazából bejövök neki és szeretné velem tartani a kapcsolatot.Én nagyon szeretem, hisz megtanított vezetni és mindig rendes volt velem, soha nem emelte fel a hangját, még akkor sem ha hülyeséget csináltam. Szoktunk sms-ben meg telefonon is beszélgetni, kétszer már találkoztunk is, de mindig tisztelettudó és nem erőltet semmit. Ami viszont zavar, hogy én kezdem őt jobban szeretni, mint kellene sajnos.. elég nagy a korkülönbség, eszembe nem jutott volna soha, hogy olyannal legyek, akinek van párja és idősebb is tőlem sokkal. De a sors úgy hozta, hogy megtörtént. Nem történt még a csókon kívül más, de félek, hogy fog, ha így folytatjuk. Valaki volt már hasonló helyzetben? Mi lenne a legjobb döntés?

2020. szept. 26. 20:33
 1/4 anonim ***** válasza:
76%

Szerinted hány tanulónak adta ezt be?

Nagyon buta vagy.

2020. szept. 26. 20:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem.hagyjad

Egyrészt nem lép.

Msrészt ha nem házas de szar a kapcsolata, és te tetszel neki akkor hol az akadály?

Megmondom, ott, hogy nem is akarja, csak hülyít.

2020. szept. 26. 21:21
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok értelme van, de ha ettől boldogabb vagy, hajrá. Legalább nem unalmas az élet ugyebár.
2020. szept. 26. 22:02
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Hagyni ezt így ennyibe.

Felnőtt ember, tapasztaltabb és bár le lett pontozva az 1. válasz, bizony sok ilyen oktató van.Aki előadja a ,,kapcsolatom már nem az igazi", már nem is szexelünk csak egymás mellett élünk, már rég elmúlt a szerelem, de te nagyon tetszel.Aztán 3 hét múlva egy hasonlóan naív lánynak ugyanezt letolja:)

Ha valakiről elterjed már a ,,nagy nőcsábász" az ritkán kamu ezekben a körökben.

Ettől függetlenül, ha tetszik, meg ha a sokadik naiv csaj akarsz lenni aki mellé strigulát húz akkor hajrá, ha ez nem zavar akkor semmi vesztenivalód.

2020. szept. 26. 23:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!