Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet azt bárhogyan mondani egy lánynak, hogy én mindenképpen szeretném látni smink nélkül az arcát, mielőtt összejönnék vele? Mikor lehetne ezt elmondani neki az ismerkedés alatt?
Bármikor elmondhatod, csak nincs értelme.
Én 30 alatt csak nagyon-nagyon minimális sminket viselek el. Egy 20-as lánynak nincs semmi szüksége rá.
Viszont 30 felett teljesen elfogadom.
De annyi értelme van a sminknek, hogy azt is lehet nagyon ízléstelenül és nagyon ízlésesen is csinálni. Volt olyan barátnőm, aki láthatóan sminkelt, de nála a feltűnős smink tudott ízléses lenni.
Szerintem mondjuk ez nagyon kínos lenne ha pl nekem mondana valaki ilyet. Mondom ezt úgy, hogy maximum szempillaspirált vagy szemhéjtust használok.
Oké összefutsz a lánnyal a parkban, ránézel "hm így nem tetszik, na megyek szia".
Vagy akkor a lány is mondja, hogy "gyorsan told le a gatyád, hadd nézzem meg mekkora, mielőtt összejönnék veled".
De hogy hasznos tanácsot is adjak: mondd neki, hogy csinos, de szerinted smink nélkül még gyönyörűbb lenne, mert nem kell sminket használnia hogy szép legyen.
Sokan kicsípik magukat a randikra, de lehet hogy megkönnyebbülne ha nem kéne, mert neked úgy tetszene jobban. Aztán vagy megfogadja és legközelebb nem sminkel vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!