Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelenthet? Vagy simán barátkozni akar?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egy ideje egyedülálló vagyok, van egy kisfiam. Borzalmas párkapcsolatom volt. Még abban a párkapcsolatban ismertem meg egy férfit, sokat beszélgettünk, és ő segített abban, hogy abból a borzalmas kapcsolatból kilépjek. Azota is néha-néha beszélgetünk. Alapjába véve nagyon kedves, vicces, a fiamról is érdeklődik, ha véletlen összefutunk, játszik is vele. A minap volt vele egy érdekes beszélgetésem. Azt próbálta fejtegetni, hogy mennyire jó csaj vagyok, és attól függetlenül, hogy van egy fiam, tuti rohannak utánam a férfiak. Emellett megemlítette azt is, hogy neki már csak a társkereső marad, mert az olyan jó csajok mint én észre sem veszik. Ez mit jelenthet? Annyira zavarban voltam, hogy inkább tereltem a témát.2020. szept. 22. 23:45
1/12 anonim válasza:
Azt, hogy finoman provokál. Tetszel neki. Közeledni akar már a kezdet kezdetétől.
Ne mondd, hogy ez nem volt világos.
Nem őrző angyalka ő, hanem férfi.
Ugyan miért is beszélgetett volna veled annyit?
Miért is játszana sokat a gyermekeddel?
Amikor vele játszik, akkor közvetve, általa veled is gyengéd,
feléd üzen gyengédséget.
2/12 anonim válasza:
Ha jó nőnek tart, akkor nem csak barátkozni akar.
3/12 anonim válasza:
Találkozz vele kettesben és adj neki egy csókot aztán majd alakul,nem kell semmit sem túl bonyolítani,légy bátor, hidd el nekem ez egy új élet kezdete, hajrá,majd írd meg hogyan alakulnak a dolgok 🙂
5/12 anonim válasza:
Nem, ez nem barátkozás, annál jóval több. Korábban sem "csak" barátkozni akart. Ez a szöveg egy óda volt, értsd ahogy kell: óóó ha ilyen csaj válaszolna nekem a társkeresőn mint te, de esélyem sincs. Kicsit suta, félénk próbálkozás, fél az elutasítástól. Szóval, ha neked is bejön a pasi, akkor erősítsd meg "ááá szuper pasi vagy" és kezd el dícsérni, majd nézz a szemébe és mehet a csók, hajrá :)
6/12 anonim válasza:
Szurni akarja a lukadat, egyertelmu.
7/12 anonim válasza:
Simán csak meg akar dugni. Mivel a társkeresőn egy nő sem áll szóba vele marad az elkeseredett gyerekes anyuka.
8/12 anonim válasza:
Neked tényleg ennyire lassan esnek le a dolgok?
Vagy ha a férfi nem nyomul durván, akkor észre sem veszed?
Gondolom az exed nem volt ilyen finom lélek.
El kéne végre dönteni, hogy mit akarsz tőle, aztán aszerint cselekedni.
9/12 anonim válasza:
Azt jelenti hogy több szeretne lenni szimpla barátnál.
10/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Végülis a hétvégére megbeszéltünk egy találkozót. Kicsit félek is, mert most ahogy megbeszéltük a találkozót, a kisfiamról többet érdeklődött mint rólam. Ezt nem tudom eldönteni, hogy ennyire odafigyelő, vagy valami más áll a háttérben. Picit félek annyi rosszat lehet hallani.
2020. szept. 23. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!