Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg normális ha a nőnek vannak "játékszerei"?
Figyelt kérdés
Nem előítélet, nekem is van. Viszont régebben el sem tudtam volna képzelni hogy ez normális. Mostanság egyre több nőtől olvastam hogy van, párja tudta vagy tudta nélkül.2020. szept. 17. 23:34
1/8 anonim válasza:
Szerintem nincs ezzel gond. Nekem is van, bár csak azóta, hogy nincs párom és nem is sokat használom. De nincs benne semmi ördögtől való.
Persze amíg nem megy a párkapcsolat rovására a használata.
2/8 A kérdező kommentje:
Volt egy időszak amikor nagyon keveset voltunk együtt akkor vettem először és ugye eltitkoltam mert cikinek éreztem. Később helyre állt a kapcsolatunk és el is mondtam neki. Mostanra van hogy ő kéri hogy vegyük elő "játszani". Mondjuk nekem így is furcsa 🤣 Egyedül ritkán használom.
2020. szept. 17. 23:55
3/8 anonim válasza:
Teljesen normális. Egyes felmérések szerint az amerikai háztartások kb. felében van, pedig azok "híresen" prűdek (aki jár már az USA-ban az tapasztalhatta, hogy a valóságban tényleg azok nem az van ami a filmekben).
A témára visszatérve, az nem jó ha a párod tudta nélkül van, ott már bibi van a kapcsolatban a bizalommal, kölcsönös elfogadással, megértéssel. S igen jól látod a pasik 99%-a azt mondja akkor használjátok közösen a szex során, a maradék 1% kezd el háborogni rajta (na azoktól az önző pöts fickóktól kell megszabadulni).
4/8 anonim válasza:
Normális. Mondjuk nem mindegy, hogy mi. Vibrátor az normális.
6/8 anonim válasza:
Nekem nincs, de már gondolkoztam rajta. A pasikkal csak a baj van és a többsége nem ad több élvezetet a sok macera után, mintha egy szilikon farkat dugnék fel.
8/8 anonim válasza:
Engem sose izgattak a játékszerek, szóval nekem nincsenek, önkielégítésre bőven elég a kezem. Ha emiatt nem vagyok normális, ám legyen :) Viszont szerintem egyáltalán nem gáz, ha valakinek van és ha valaki használja őket, végül is erre valók, nem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!